Andrzej Stanek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Czołem Mam w niektórych wątkach tekst z takimi znaczkami jak na fotce, czy macie coś podobnego na swoich kompach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Mam , w większości "starych" postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 mam tak samo i wydaje mi się ,że to występuje w niektórych postach przeniesionych ze starego forum (przynajmniej ja z takimi tylko się spotkałem) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 ... mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Antywirus nic mi nie wykazuje, w tej chwili w kilku różnych wątkach pojawiają się podobne jaja, co jest grane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 podaj linki do tych wątków,sprawdzę u siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Stare wątki sprzed migracji tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ok, Dzięki, sprawdzam jeszcze w innych wątkach. Co najgorsze takie jaja pokazały mi się na oprogramowaniu sterującym moją stroną domową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) @Afaktycznie są u mnie kwadratySkupiłem się na pierwszej stronie i nic tam nie widziałem niepokojącego (przy lepszym przejzeniu znalazłem dopiero) a na 3 jest tego więcejMała pomyłka z mojej strony Edytowane 25 Marca 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Sprawdź tutaj: http://jerkbait.pl/topic/12275-powerpro-super-8-slick-a-stara-power-pro/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 tak w tym linku i u mnie są także.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Andrzej u mnie też są i pewnie u wszytskich jest to samo - starsze wątku sprzed migracji tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dokładnie, stare wątki tak wyglądają. Więc normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 To prawda, u mnie też tak jest (OS X 10.8.3).Sprawa dotyczy wątków ze starego forum tak ja piszą koledzy powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi