pitt Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 szafa, jak to szafa, u kazdego jest inna a u nas wedkarzy to juz jest pewna specyfika, wiecie co mam na mysli, nie? niejako, ze ja lubie szybko znalesc, to czego szukam, wiec staram sie miec nie tylko porzadek ale takze system, dlatego tez przetrzymuje przynety nie tylko w pudlach (woblery, jerki, gumy), ale takze na 'wieszakach' - sa to z reguly wieksze obrotowki i wahadla; wedki stoja sobie wzdluz scianek szafy, oparte, w przegrodkach, dolnikami o twarda gabke i zahaczone o duze haki, ktore wkrecilem w scianki szafy; wszystko czego nam potrzeba, to: kilka listewek 2X2 cm, roznej wielkosci haki, wiertarka, poziomnica, olowek, pistolet to klejenia na goraco i troche twardej gabki; reszte mozecie sobie zobaczyc na zdjeciach ... idzie zima no i czasu bedzie wiecej ps. jezeli macie jakies ciekawe rozwiazania przechowywania sprzetu to podzielcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 @Pitt, dobre, dobre!Muszę pomyśleć nad czymś podobnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Pitt, po prostu na kolana mnie rzuciłeś Wspaniałe! Bardzo mi się podoba. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 @Pitt, Czad!!! Pan Adam Słodowy mógłby od Ciebie brać korepetycje!!! Ja również czaję się od dłuższego czasu na stojak na wędki do piwnicy - mam stary stojak na buty (zbite gwoździami około 10 deszczułek 40cm x 1cm x 1cm) i coś chciałbym z tego wystrugać - może masz jakiś pomysł? Chciałbym, aby móc tam wstawić zarówno gołe kije, kije z kołowrotkami oraz tuby. Najlepiej, aby stojak był trójkątną bryłą, którą mógłbym wpasować w jeden z kątów piwnicy. Widzę w Twoim opisie, że Ty do mocowania wędek do pionowej płaszczyzny (u Ciebie szafa; u mnie ściana piwnicy) wykorzystałeś wkręcane haki - może i ja tak zrobię. Z tym, że wolno stojący stojak zawsze jest bardziej mobilny, bo można go w razie czego przestawić w inny kąt . Gratuluję pomysłowości i pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 @Marcin NO jeśli mieszkasz W bloku i chce się posunąć do trzymania sprzetu w piwnicy to albo jesteś badzo odważny, albo znasz wszystich okolicznych złodziejaszków, albo masz pakt z Mephisto, albo jesteś yyyyy, jakby to powiedzieć... mało rozważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 W piwnicy trzymam wodery...ale spodnibuty juz w mieszkaniu Jakos nie przemawiala do mnie nigdy praktycznosc trzymania sprzetu w piwnicy. Chce sprawdzic przynety => do piwnicy po przynety. Nawinac linke => do piwnicy. Dla mnie OBLED Tu nie mam piwnicy i trzymam wszystko w pokoju, a ze pokoj niewielki, to prawie wszystko w zasiegu reki Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Guzu czyli masz jakna maniaka przystalo... Sypiasz ze swoimi wedkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Wedy spia przy szafce. Ja spie na przynetach Leza w walizie pod lozkiem. Takie sa tu realia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Widziałem na własne oczy, pierwszy sejf na sprzet wędkarski Piotra. A może to i ten sam ? Daję słowo, jestem pełen uznania dla zdolności Pitta ! A jego zona Ania, piecze smaczne ciasto z jabłkami, rodzynkami i cynamonem !Kapelusze z głowy, przed Słodowym ze Szwajcari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Pitt, Te ciastka sie lapia pod kategorie Zrob to sam. Wstawisz fotosy wypiekow ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 @guzu, wypiekow tez, jaja jak berety, bo dzis ania upiekla swoj piekielny jablecznik wstawie tez suplement, ze stojakiem i uchwytami na wedki jednoczesciowe, lub takie, ktore sie w szafie nie mieszcza to do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 NO jeśli mieszkasz W bloku i chce się posunąć do trzymania sprzetu w piwnicy to albo jesteś badzo odważny, albo znasz wszystich okolicznych złodziejaszków, albo masz pakt z Mephisto, albo jesteś yyyyy, jakby to powiedzieć... mało rozważny Nasze osiedle jest (oby jak najdłużej) dosyć spokojne, poza tym, że jest chronione. Ale chyba najważniejsze - gdybym rozłożył moje wobki przed moją 1,5-roczną córą, musiałbym się bardzo szybko poruszać, żeby zagrodzić jej dostęp do wszystkich kolorowych rybek, które na pewno by jej się bardzo spodobały (nie zważając na wiszące z nich kłujące kawałki metalu). Dlatego też wolę to trzymać w piwnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 obiecany suplement, zewnetrzny stojak, na wedki dluzsze - czyli nie mieszczace sie w szafie (pomiedzy polkami) zauwazcie, ze jest tak umocowany, ze mozna pod nim odkurzac podloge, bez obawy, ze rura od odkurzacza polamie nam blanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 no i obiecany jablecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 pitt ale ten jablecznik ktos juz ugryzl... ejj no .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Pitt, o kurcze ... ale placek rany julek .... uwielbiam jabłecznik. A widzisz w zeszłym tygodniu byłem doslownie przez 2 godz. w Zurichu ale nic nie mówiłem bo nie wiedziałem jak to wypadnie a tu załapałbym się na jabłecznik PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 A możesz dać przepis na to ciasto ... bo mi się podoba pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 @ Remek,Nie no, kto jak kto, ale Administrator na forum wędkarskim prosi o przepis na ciasto ...Może otworzymy oddzielny dział - pieczenie ciast ??? Oczywiście złośliwiec przeze mnie przemawia, bo sam ubóstwiam jabłecznik (koniecznie z dużą ilością cynamonu!!!). @Pitt - pozdrowienia dla małżonki - samym widokiem tego Apfelstrudla można się najeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 co za narod, zamiast patent na wedki podziwiac ... to jablecznika im sie zachciewa @remas, byles w z?rich i nic nie powiedziales?! granice ci na drugi raz zamkne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Z tych wszystkich patentow wybieram jablecznik , Pitt Ty szczesciarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Dzieki Pitt za foto jablecznika Wiedzialem ze warto o to grzecznie poprosic MNIAM Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 pitt, byłem tylko chwilkę i w sumie nie wiedziałem czy wogóle będę więc ... nic nie mówiłem. jabłecznik pierwsza klasa. Szafa też. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi