bouli Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Czy znacie dojścia do Wisły na północ od Warszawy (lewy brzeg - okolice Łomianek – Łomna - Czosnów) - tak aby można było podjechać dość blisko samochodem (normalnym nie terenowym !) - bez konieczności dojścia do rzeki ponad 1 km. Teraz w tygodniu mogę urwać po kilka godzin i planuję krótkie 2-4 godzinne wypady nad Wisełkę - moje miejscówki na które jeżdżę są oddalone o ponad 40 minut jazdy - więc na takie krótkie łowienie odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Dojazdów jest kilka. Łomna... Główki w Pieńkowie...W celu odnalezienia drogi proponuje wykorzystać mapki w internecie, jak choćby zumi.pl ( tutaj masz dojazd do Pieńkowa..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bouli Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Dzięki agrabi – byłem dzisiaj 2 godzinki na wskazanej przez Ciebie miejscówce – efekt mała rapka. W sumie fajnie, ale syf w wodzie straszny !! Oprócz rapki przyczepiła się podpaska i dość dużo niezidentyfikowanego brudu. Po dojeździe od razu się wku… widząc jak grunciarz wkładał do bagażnika sumka takiego coś ok. 50 cm – na moją uwagę , że rybka jest coś przy mała odpowiedział , że ja odczepia bo głęboko połknęła haczyk, widząc moje zainteresowanie uwolnieniem rybki zamknął bagażnik i odjechał (z rybą !!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Mea culpa.. Powinienem dodać, że ten brzeg - z uwagi na dobrodziejstwo kolektora bielańskiego - raczej nie zachwyca. Prawie aż do Nowotworu.. Polecam drugi brzeg - szczególnie okolice Jabłonnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi