dawid_ Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Od czasu ostatniego wypadu moja okuma zrobiła się strasznie głośna. Podczas kręcenia korbką słyszę wyraźny dźwięk przypominający brzęczenie. Próbowałem z wyjętą szpulą i dalej to samo, więc ją śmiało mogę wykluczyć. Kołowrotek nie był zamoczony ani nie miał kontaktu z podłożem. Moje pytanie: odesłać multika do Fishing-Mart, poszukać serwisu Okumy, czy rozkręcać go samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Tylko gdzie? Do dystrybutora (od niego mam kartę gwarancyjną), do Fishing-Mart, czy do Okumy? Trochę mnie to zdenerwowało. Kołowrotek mam od czerwca, a już są problemy. Zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi