rafaelo1996 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam szukalem na temat srebnej i czerwonej na forum i nie moglem sie dowiedziec jaka jest różnica miedzy tymi modelami.Poniewaz mam okazje w dobrej cenie nabyć srebna catane ale czym ona sie różni od tej catany i sebna 2500 z przednim nada sie pod klenie/jazie i kijek do 18 G przynety max 12 G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ..http://www.wedkarstwotv.pl/forum/25-koowrotki/22862-shimano-catana-ronice takie coś znalazłem,masz tam chyba wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dzieki Krystian To czytałem juz. Chodzi mi głownie o opinie osob ktore uzywaly i srebnej i czerwonej ale dzieki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ogólnie to Catanę sobie odpuść, w cenie około 100-150 zł lepszym wyborem będzie Spro Passion albo Mistrall Amundson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Ja mam Tą starszą wersje w stanie idealnym z wymieniona tulejką w bardzo przystepnej cenie do kupienia dlatego pytam pare razy uzywana. i juz sam nie wiem wiekoszosc mowi ze kolowrotek w tej cenie naprawde rewelacja a inni ze szajs ;( Edytowane 26 Marca 2013 przez rafaelo1996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Miałem niebieska .Jeśli łowisz 2 x w roku to ze 3 lata pociągnie:)Szajs plastik fantastik nie polecam szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Znajomy ma srebrną 4000 już pare ładnych lat.Nawet na morze brał,na belone.Mówił,że dostała u niego sporo w d...pe.Dalej używa i sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi