Mielony Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam koledzy Mikado Airspace/Penn Slammer/Ryobi arcticaktóry z tych kołowrotków najlepiej nadawał by się do spinningu?Chodzi o wytrzymałość(pociągnie chociaż z 3 lata).Jakość nawijania,i jak z brodami? Jeżeli mieliście jakąś styczność z tymi maszynami to proszę o opinie. Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mikado ? nie mam pojęcia, nie mam, nie znam.Pozostałe są ok. Na Wiśle dają radę, plecionka, przynęty do 25-30 gram. Ciężkiej orki nie ma ale bez utraty jakości po kilkunastu wyjazdach każdej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja mam Arctice od 2 sezonów no i spokojnie mogę ją polecić, jakość nawoju bardzo wysoka, równy walec, brody przy żyłce praktycznie nie występują, ogólnie ciekawa maszynka, minimalne luzy, obudowa trwała na zarysowania i odpryski u mnie bez śladów łowienia, może praca nie jest jedwabista i maślana, czuć mechaniżm kołowrotka ale cena jest do tego adekwatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 do finezyjnego spina od UL do M ryobi arctica lub zauber do łowienia H i XH slammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Są tacy co na ryobi arctica sumy łowią. Edytowane 27 Marca 2013 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Sa tacy co Europe przemierzaja rowerami. Kazdy krecil w odpowiedniej wielkosci moze sie nadawac, jednak jak to jest utarte, ciezka orka slammer, mowimy o niezawodnosci i pewnej granicy cenowej. Edytowane 27 Marca 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi