Skocz do zawartości
  • 0

Zalew Sulejów - Zlot jerkbaita 2007 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Po raz pierwszy w historii jerkbait.pl postanowiliśmy zorganizować zlot nad zalewem. Nasz wybór całkiem nie przypadkowo padł na Zalew Sulejowski. Dużą rolę w wyborze odegrał Sławek Oppeln Bronikowski, który od samego początku służył wielką pomocą w organizacji zlotu. Sławku – dziękujemy! Na miejsce spotkania wybraliśmy ośrodek Wodnik w Bronisławowie. Zaprawdę ośrodek godny polecenia. O tym co działo się na naszym zlocie postanowili napisać uczestnicy zlotu.

Zapraszam serdecznie!

pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,

Poprawki wprowadzę. Rzeczywiście to nie szczupak był w sobotę największy tylko też boleń. Zdjęcie podmienię

Zapraszamy, zapraszamy! W tym roku planujemy jeszcze jesienne spotkanie nad wodą. W następnym roku będzie zlot na wiosnę ale ... związany z pewną rybą

Pozdrawiam

Remek

• 0

Zapraszamy, zapraszamy! W tym roku planujemy jeszcze jesienne spotkanie nad wodą. Pozdrawiam

Remek

co ,jak, gdzie, kiedy,na ile dni, no moze sporo pytań ale może jakiś skrawek informacji ? :D może jakaś sugestia :)może rybka jakiś konkretny gatunek? Smok -Zander? :D

DOPIERO CO PO ZLOCIE A JA JUZ CHCE NASTEPNY <_< :mellow: :mellow:

• 0

Swietnie tam mieliście,a bolków padlo prawie tyle co nad odra :D

Fajnie napisany artykul,dobrze że każda obsada lodzi opisala po swojemu dzięki temu wiemy więcej co się dzialo.Napisany nie z jednego punktu widzenia :D

Bardzo żaluję że mnie tam nie bylo może następnym razem :D (może na trociach w nowy rok :unsure: ) :mellow:

• 0

Bardzo fajny artykuł, bardzo mi się spodobał sposób jego

napisania, stworzyli go po części wszyscy uczestnicy zlotu.

Pisząc maila nie miałem pojęcia że znajdzie się to w relacji.

Świetny pomysł i świetna relacja :D

Ja również jestem już chętny na następny zlot.. :mellow:

• 0

Oj przydałby się następny :mellow: , ale na przyszłość zabiore taki kijek którym da rade poprowadzić w razie czego i jerka. Miałem pokaz w wykonaniu Remka, a dostało mi się 9 do 2 :huh: , Za rok sobie odbije :lol:

No zobaczymy, zobaczymy :D oczywiście zapraszam na pokład bo było bardzo miło.

Pozdrawiam

Remek

• 0

szczerze mowiac, to gdybyscie pojechali tam wczesniej na mistrzostwa Polski i tak polowili, obsiedlibyscie cale pudlo :mellow:

Raczej jestem powściągliwy od takich twierdzeń. Być może gdyby mistrzowie pojechali w naszym terminie połowili by lepiej.

Pozdrawiam

Remek