bigrafi Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Na tę chwilę przyszło ponad 30 o moderowaniu wątku - czy musi to przychodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 mifek - wujek samo zło... a tak nieco poważniej to od pewnego czasu borykamy się z tym problemem... Tylko skąd system ma Twojego mejla - do tej pory spamy chodzily po adresach naszej domeny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 trzeba Mifka do spamu przekierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Czuję się wyróżniony przez system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja właśnie dostałem 199! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja tez sporo dostałem,ja pitole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 właśnie również dostałem, Mifek nie spamuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 sorry panowie - wlasnie robię porządki w gieldzie - wylatują do kosza wszystkie wiadomosci starsze niz 4 miesiące - zgodnie zresztą z regulaminem - takze jedyne co mogę powiedziec to: spodziewajcie się wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ale te poprzednie to byl problem z systemem nad ktorym pracujemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mifas coś z godziną jest "nie tak" pisałem około 14,50 teraz jest godzina 15,07 a co innego się wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja też patrzę dużo wiadomości Pierwsza myśl.... pewnie jakieś spoko laski wedkarki poleciały na mój wąs Sprawdzam i znowu rozczarowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Tak zmienię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mifek w ten sposób wysyła zaproszenia "do przyjaciół" na Nasza-klasa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 a co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 a co to jest Naszej klasy nie zna?No nie mów, toć to przed facebokiem modne było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja tylko 16ście dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Przyszło 9 prywatnych, ale za to 69 na maila. Zespamowałem na czas jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 U mnie bodajże 9 wiadomości na priv odnośnie dwóch wątków z giełdy (powiadomienie o edycji-skasowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 mojego mejla mozecie calkowicie dodac do spamu - jesli wysylam coś do uzytkownikow to ostatnio na ogol z gmail'a bo mi sie sciaga poczta w tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi