pablitos Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Czesc. Wybieram sie w niedziele nad Wisle ( most Gdanski , Spojnia, moze Tarchomin )pomachac troche za boleniem lub sandaczemMoze ktos ma ochote dołaczy?pzdr,Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Czesc. Wybieram sie w niedziele nad Wisle ( most Gdanski , Spojnia, moze Tarchomin )pomachac troche za boleniem lub sandaczemMoze ktos ma ochote dołaczy?pzdr,Pawel Chętnie bym dołączył, ale będzie to mało opłacalne bo w niedzielę ciężko o wolne główki - pełno grunciarzy - wolałbym raczej poza Warszawę W miniony weekend byłem nad Wisłą w Centrum Wawki w piatek, sobotę i niedzielę - KLAPA - wszystko zajęte :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Moze masz racje ...! Co proponujesz??Moze Grochale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 No nie wiem dokładnie gdzie się wybiorę - południe lub północ Warszawy - okolice Legionowa lub Otwocka czy Góry Kalwarii Znasz jakieś miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 lowilem pare razy w okolicach Gory Kal - okolic legionowa i otwocka zupelnie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 witam w niedziele być może wybierzemy sie z kolega na casta na Drwały lub Grochale jeszcze niewiadomo dokładnie moge powiedziec ze Drwały sa ciekawe wysepki rafki,ogólnie fajnie choc jak zawsze sporo dennych łowców z koszyczkami <_< jak cos to sie mozemy spotkać ale na 100% nie powiem gdzie jedziemy już dziś bo musoimy to ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 witam w niedziele być może wybierzemy sie z kolega na casta na Drwały lub Grochale jeszcze niewiadomo dokładnie moge powiedziec ze Drwały sa ciekawe wysepki rafki,ogólnie fajnie choc jak zawsze sporo dennych łowców z koszyczkami <_< jak cos to sie mozemy spotkać ale na 100% nie powiem gdzie jedziemy już dziś bo musoimy to ustalić. Byłoby SUPER CZEKAM NA INFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 jutro max w sobotę bedę wiedział co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 super:)! daj znac jak zdecydujecie gdzie lowicie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 koledzy! fajnie by było umówić się na wspólne łowy - informujcie kiedy i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ryba jest obecnie w trakcie migracji z krzaków na sródrzeczne rafy, moze juz do niedzieli zmigruje, choc woda nadal dosc wysoka.Zaluje, ale w niedziele i reszzte tygodnia bede lowil zupelnie gdzie indziej, tak jak Gumo, Friko i Guzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 @Kuba,Tak naprawdę wcale nie żałujesz Powodzenia i żeby Was tam wąsate nie powciągały do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wiesz co...w 90% masz racje. A w 10% to chcialbym sie z kims wymienic doswiadczeniami z Wisly, w koncu jestem na nia w wiekszosci skazany, a wiem niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 rozlozyla mnie angina i mam 39 goraczki tak wiec jutro nad Wisle nie pojde ( jestem wsciekly bo pogoda fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 pablitos zdrowiej szybko moj kolega po blanku też nie może niestety jutro wiec lipa z wyjazdu za tydzien powinnismy być jesien jeszcze długa.A Kuba ma nadzieje ,że połowicie tych Ebroskich wąsów i smoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Hasior dzieki. Mam nadzieje ze za tydzien pogoda bedzie ok i ruszymy gdzies na Wiselkepzdr,pablitos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Czesc. Był ktos z Was na rybach ? Jak wyniki?pzdr,p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Czesc. Był ktos z Was na rybach ? Jak wyniki?pzdr,p Ja byłem w nad Wisłą (w Centrum, pomiędzy mostami) - KICHA - 3 razy - 1 szczupły 42 cm Boleń chodził, jednak trudno było go złowić - za dużo grunciarzy Ja to mam samozaparcie aby jechać nad Wisłę w Centrum, mimo że wcześniej bywałem i sytuacja taka sama - wszystko zajęte Czas to zmienić i w najbliższy weekend powiedziałem sobie ze tym razem zapuszczam się w BUSZ - gdzieś poza Warszawę P.S z tego co widziałem, to pomiędzy mostami bierze sandacz - wymiary jednak nie powalają na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ja lezalem w wyrze, patrzylem na pogode i krew mnie zalewala... moze za tydzien w sobote na Grochale skoczymy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam Po przyborze jaki ostatnimi czasy zagościł na wisełce, byłem dwa razy - wynik kilka kleni, z tego jeden 50 cm, jakieś jaziki i okonki. Co do mętnookiego nie wiem, jak zwykle klenie bardziej mnie ciekawiły PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Kubson,zdradzisz gdzie lowiles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Kubson,zdradzisz gdzie lowiles?? pzdr,pablitos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja byłem w nad Wisłą (w Centrum, pomiędzy mostami) - KICHA - 3 razy - 1 szczupły 42 cm Boleń chodził, jednak trudno było go złowić - za dużo grunciarzy Ja to mam samozaparcie aby jechać nad Wisłę w Centrum, mimo że wcześniej bywałem i sytuacja taka sama - wszystko zajęte Czas to zmienić i w najbliższy weekend powiedziałem sobie ze tym razem zapuszczam się w BUSZ - gdzieś poza Warszawę A próbowałeś kiedyś na lewym brzegu- dużo więcej mieisca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam Łowię mniej więcej od mostu Śląsko-Dąbrowskiego do Spójni - na lewym brzegu. W ostatnim czasie chodzę tylko i wyłącznie po zmroku - w godzinach +/- 19 - 23.W dniu wczorajszym byłem z kumplem 2,5 h. wynik to:jeden jaź 44 cm. dwa sandaczyki w okolicach wymiaru i 6 kleni z czego trzy około 35 cm. Rybki może nie imponujące, ale ilość brań niesamowita, poza wspomnianymi wyjętymi była jeszcze cała masa pobić i trzy spięte ryby. Na koniec jako ciekawostę powiem że znalazłem wiślanego killera, od miesiąca łowię praktycznie tylko na jednego woblerka o długosci 5,5 cm, zagryzają go chyba wszystkie rybki jak go stracę to rzucam ten sport PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja za 2 godziny startuje nad wisłe zaczynam od bulwaru staromiejskiego i mam zamiar dojść w okolice spójni zobaczymy co z tego wyjdzie...ostatnio na wysokości starego miasta miałem pare kleni i jazi i trzy bolenie...niestety wielkość ryb nie porażała (wszystko koło 30cm)...może dziś będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi