Skocz do zawartości

Spinning Wisla w rejonie Wawy lub okolic - wyprawa

pablitos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witam

Proponowałbym raczej wypad w godzinach mocno popołudniowych:np 17 - często jestem nad wodą i zdecydowanie lepsze brania są po zmroku.

Oczywiście to tylko moja propozycja, jeśli większość będzie za spotkaniem o wcześniejszej godzinie, nie widzę problemu.

Pozdrawiam

Kuba

łowiłem tam gdzie zwykle - okolice mostu gdańskiego.

niewiarygodnie brzmi prawie jak kłamiesz :angry: :D

Pozdrawiam

Kuba

Spoko,

To nie ja napisałem to niewiarygodnie, więc luzik.

Wyniki jak wyniki. Mój kumpel łowi w tych samych rejonach (okolice mostu gdańskiego) i też łowi podobne sandaczyki - nie może trafić nic większego w tym roku.

Jedyne to się zastanawiam czy w tych samych okolicach gdańskiego łowicie, bo w niedzielę kumpel był praktycznie sam :D

@ andrew

z tym kłamstwem to był oczywiście żart, a za komplement dziękuje.

W takim razie proponuję 16 - czywiście kto będzie wcześniej ten się rozgrzeje a Ci którzy beda później po prostu dojdą...chyba tak może być ?

co do miejsca spotkania proponuję przy moście gdańskim.

Pozdrawiam

Kuba

jeśli chodzi o niedzielę to mi niestety ten dzień nie odpowiada, ustawilem się na rybki z innymi zapaleńcami ( ze strony GRONO.NET ) i jedziemy nad Bug powyżej Wyszkowa, chyba że uda się wyrobić do 17.00 w co bardzo wątpie, mam nadzieję że innym razem się juz uda :D

Ok!!! Miejsce spotkania to przy MOŚCIE GDAŃSKIM GODZ. 16:00 Można być wcześniej i się rozgrzać można też dojść później. Najlepiej być na czas :mellow:

Zróbmy listę chętnych dopisujcie się, ewentualnie potwierdźcie:

1. pablitos

2. BartekP

3. Sandacz

4. Kubson

5. andrew

6. hlehle

Ok!!! Miejsce spotkania to przy MOŚCIE GDAŃSKIM GODZ. 16:00 Można być wcześniej i się rozgrzać można też dojść później. Najlepiej być na czas :mellow:

1. pablitos

2. BartekP

3. Sandacz

4. Kubson

5. andrew

6. hlehle

Bartek ja nie mogę. Będę wtedy na minizlocie Śląsko-Krakowskim.

Zerknij na umawialnie na WCWI :D

Mam nadzieję, że chociaż kilka razy chlapnę i mam na myśli łowienie ryb, a nie wucewujkowe zlotowanie ;)

Chociaż zlotowania pewnie nie zabraknie, w końcu ma być ochłodzenie w niedzielę :D

1. pablitos

2. BartekP

3. Sandacz

4. Kubson

5. andrew

6. hlehle

Bartek ja nie mogę. Będę wtedy na minizlocie Śląsko-Krakowskim.

Zerknij na umawialnie na WCWI :D

Mam nadzieję, że chociaż kilka razy chlapnę i mam na myśli łowienie ryb, a nie wucewujkowe zlotowanie ;)

Chociaż zlotowania pewnie nie zabraknie, w końcu ma być ochłodzenie w niedzielę :D

Ok przyjąłem

1. pablitos

2. BartekP

3. Sandacz

4. Kubson

5. andrew

ja panowie w niedziele nie dam rady rodzinny obiadek i takie tam sprawy, jak by ktoś był chętny pomiędzy poniedziałkiem a czwartkiem na wieczorne łowy to proszę bardzo z przyjemnością się wybiorę. Znaczy może, podkreślam może zdąże na jakąś 19 dojechać do waw ale raczej czarno to widze bo podejrzewam że jutro troszkę ludzi będzie ciągneło do warszawy ze swięta zmarłych..pozdrawiam

ja panowie w niedziele nie dam rady rodzinny obiadek i takie tam sprawy, jak by ktoś był chętny pomiędzy poniedziałkiem a czwartkiem na wieczorne łowy to proszę bardzo z przyjemnością się wybiorę. Znaczy może, podkreślam może zdąże na jakąś 19 dojechać do waw ale raczej czarno to widze bo podejrzewam że jutro troszkę ludzi będzie ciągneło do warszawy ze swięta zmarłych..pozdrawiam

Ok przyjałem

1. pablitos

2. BartekP

3. Kubson

4. andrew

Szkoda że ubywa nas zamiast przybywać :(

Co by podratować szczuplejące grono postaram się pojawić :D

ostatnio na rybkach prawie nie bywam więc przynajmniej zobacze jak woda wygląda :lol:

Po której stronie mostu się spotykamy?

Przyjąłem:)

1. pablitos

2. BartekP

3. Kubson

4. andrew

5. Włóczykij

Po przeciwnej do praskiej :mellow:

Właśnie obejrzałem prognoze na jutro i nie wygląda to zachęcająco, ma padać wiatr momentami może być porywisty i ma się ochłodzić o kilka stopni...

Jeśli ta prognoza się sprawdzi to mogę nie dotrzeć (już teraz jestem mocno podziębiony)

Aczkolwiek kusi mnie niesamowicie :wacko: