Yeah Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja to wniedziele uciekam do Rzeszowa, także odpadam, ale dzisiaj i jutro pewnie gdzieś wyskoczę.szczerze mówiąc, to nie łowiłem jeszcze na miejskim odcinku warszawskiej Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam Proponowałbym raczej wypad w godzinach mocno popołudniowych:np 17 - często jestem nad wodą i zdecydowanie lepsze brania są po zmroku. Oczywiście to tylko moja propozycja, jeśli większość będzie za spotkaniem o wcześniejszej godzinie, nie widzę problemu. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 To może wypośrodkujmy? 15:00 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 łowiłem tam gdzie zwykle - okolice mostu gdańskiego. niewiarygodnie brzmi prawie jak kłamiesz PozdrawiamKuba Spoko, To nie ja napisałem to niewiarygodnie, więc luzik. Wyniki jak wyniki. Mój kumpel łowi w tych samych rejonach (okolice mostu gdańskiego) i też łowi podobne sandaczyki - nie może trafić nic większego w tym roku.Jedyne to się zastanawiam czy w tych samych okolicach gdańskiego łowicie, bo w niedzielę kumpel był praktycznie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 @ Kubson Spokojnie. Nie zarzucam Ci klamstwa. Sam troche chodze za sandalem na podwarszawskiej Wisle ostatnio i jakos ni cholery nie bierze. W przeciwienstawie do innych rzek. Wiec niewiarygodnie w Twoim przypadku to komplement To jak 17.00 w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok to wy się dogadajcie co do godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 O 17:00 już ciemno ja proponuje chociaż spotkać się przed zmrokiem i chociaż się widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 @ andrew z tym kłamstwem to był oczywiście żart, a za komplement dziękuje. W takim razie proponuję 16 - czywiście kto będzie wcześniej ten się rozgrzeje a Ci którzy beda później po prostu dojdą...chyba tak może być ? co do miejsca spotkania proponuję przy moście gdańskim. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 jeśli chodzi o niedzielę to mi niestety ten dzień nie odpowiada, ustawilem się na rybki z innymi zapaleńcami ( ze strony GRONO.NET ) i jedziemy nad Bug powyżej Wyszkowa, chyba że uda się wyrobić do 17.00 w co bardzo wątpie, mam nadzieję że innym razem się juz uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok!!! Miejsce spotkania to przy MOŚCIE GDAŃSKIM GODZ. 16:00 Można być wcześniej i się rozgrzać można też dojść później. Najlepiej być na czas Zróbmy listę chętnych dopisujcie się, ewentualnie potwierdźcie:1. pablitos2. BartekP3. Sandacz4. Kubson5. andrew6. hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja niestety w tą niedzielę odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok!!! Miejsce spotkania to przy MOŚCIE GDAŃSKIM GODZ. 16:00 Można być wcześniej i się rozgrzać można też dojść później. Najlepiej być na czas Zróbmy listę chętnych dopisujcie się, ewentualnie potwierdźcie:1. pablitos2. BartekP3. Sandacz4. Kubson5. andrew6. hlehle Bartek ja nie mogę. Będę wtedy na minizlocie Śląsko-Krakowskim.Zerknij na umawialnie na WCWI Mam nadzieję, że chociaż kilka razy chlapnę i mam na myśli łowienie ryb, a nie wucewujkowe zlotowanie Chociaż zlotowania pewnie nie zabraknie, w końcu ma być ochłodzenie w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok!!! Miejsce spotkania to przy MOŚCIE GDAŃSKIM GODZ. 16:00 Można być wcześniej i się rozgrzać można też dojść później. Najlepiej być na czas Zróbmy listę chętnych dopisujcie się, ewentualnie potwierdźcie:1. pablitos2. BartekP3. Sandacz4. Kubson5. andrew6. hlehle Bartek ja nie mogę. Będę wtedy na minizlocie Śląsko-Krakowskim.Zerknij na umawialnie na WCWI Mam nadzieję, że chociaż kilka razy chlapnę i mam na myśli łowienie ryb, a nie wucewujkowe zlotowanie Chociaż zlotowania pewnie nie zabraknie, w końcu ma być ochłodzenie w niedzielę Ok przyjąłem1. pablitos2. BartekP3. Sandacz4. Kubson5. andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja panowie w niedziele nie dam rady rodzinny obiadek i takie tam sprawy, jak by ktoś był chętny pomiędzy poniedziałkiem a czwartkiem na wieczorne łowy to proszę bardzo z przyjemnością się wybiorę. Znaczy może, podkreślam może zdąże na jakąś 19 dojechać do waw ale raczej czarno to widze bo podejrzewam że jutro troszkę ludzi będzie ciągneło do warszawy ze swięta zmarłych..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja panowie w niedziele nie dam rady rodzinny obiadek i takie tam sprawy, jak by ktoś był chętny pomiędzy poniedziałkiem a czwartkiem na wieczorne łowy to proszę bardzo z przyjemnością się wybiorę. Znaczy może, podkreślam może zdąże na jakąś 19 dojechać do waw ale raczej czarno to widze bo podejrzewam że jutro troszkę ludzi będzie ciągneło do warszawy ze swięta zmarłych..pozdrawiamOk przyjałem 1. pablitos2. BartekP3. Kubson4. andrewSzkoda że ubywa nas zamiast przybywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Co by podratować szczuplejące grono postaram się pojawić ostatnio na rybkach prawie nie bywam więc przynajmniej zobacze jak woda wygląda Po której stronie mostu się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Co by podratować szczuplejące grono postaram się pojawić ostatnio na rybkach prawie nie bywam więc przynajmniej zobacze jak woda wygląda Po której stronie mostu się spotykamy?Przyjąłem:)1. pablitos2. BartekP3. Kubson4. andrew5. WłóczykijPo przeciwnej do praskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Właśnie obejrzałem prognoze na jutro i nie wygląda to zachęcająco, ma padać wiatr momentami może być porywisty i ma się ochłodzić o kilka stopni... Jeśli ta prognoza się sprawdzi to mogę nie dotrzeć (już teraz jestem mocno podziębiony)Aczkolwiek kusi mnie niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 W takim razie może odłożymy spotkanie na inny termin np w tygodniu co wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 u mnie w tygodniu moze byc ciezkowolalbym jutro bez wzgledu na pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 jeśli się zdecydujecie na wypad w tygodniu to ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitos Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam.Rozumiem ze wypad aktualny i widzimy sie dzis o 16.00 pod Gdanskim po stronie centrum ?pzdr,p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 nie obiecuje, ale może uda mi się pooiawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Aktualne!!! Ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi