Krzysiek184 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 witam.jestem nowym użytkownikiem i mam takie pytanie? dlaczego nie mogę na niektórych topicach dopisać odpowiedzi? a nawet dodać tematu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Czy przypadkiem chodzi ci o giełdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 tak. właśnie tam nie mogę nic stworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 poniewaz obowiazkiem kazdego nowego uzytkownika, jest wejscie w ten watek http://jerkbait.pl/topic/15424-powitanie-na-jerkbaitpl/ i przedstawienie sie, podanie numerow: telefonu, konta, paszportu i buta, a nastepnie dochodow rocznych, wysokosci podatku, grupy krwi i zatwierdzenie regulaminow, ktore nalezy wczesniej przeczytac 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 poniewaz obowiazkiem kazdego nowego uzytkownika, jest wejscie w ten watek http://jerkbait.pl/topic/15424-powitanie-na-jerkbaitpl/ i przedstawienie sie, podanie numerow: telefonu, konta, paszportu i buta, a nastepnie dochodow rocznych, wysokosci podatku, grupy krwi i zatwierdzenie regulaminow, ktore nalezy wczesniej przeczytactak,bez tego to ni hu hu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Dzięki za wyperpującą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lunatyk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam ten sam problem ,co muszę zrobić aby uzyskać pełen dostęp do forum? Jeżeli o regulamin to nie znalazłem żadnego na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Mam ten sam problem ,co muszę zrobić aby uzyskać pełen dostęp do forum? Jeżeli o regulamin to nie znalazłem żadnego na forum ...A to? :http://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/+ Regulaminy poszczególnych działów zamieszczone u góry(przyklejone) w każdym podforum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek184
witam.
jestem nowym użytkownikiem i mam takie pytanie? dlaczego nie mogę na niektórych topicach dopisać odpowiedzi? a nawet dodać tematu??
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi