Maciek1 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Przymierzam się do zakupu tej wędki i wszystkie opinie bardzo mile widziane szczególnie kolegów kruży mają taki sprzęt lub go doglądali.Niestety będę kupował w internecie nie mam możliwości osobiście obejrzeć dlatego liczę na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Miałem dłuższą wersję tego kija - 198cm, to była moja pierwsza wędka castingowa - ale łowiłem nim wyłącznie Sliderem10, uczyłem się, dobrze go wspominam. Myślę, że dobry stosunek jakości do ceny. Napisz na jakie przynęty chcesz łowić, może uzyskasz więcej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wędka już kupiona ale dzięki za opinię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi