Skocz do zawartości

Oczami Waldka

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt nie kupil wobkow po 25zl i sie temat skonczyl...

Na wobki Waldka nigdy nie brakuje chętnych więc nie sądzę żeby to był powód...

Swoją drogą szkoda że wątek umarł. Bardzo wiele można było z niego wynieść i w kwestii produkcji oraz samego łowienia rybek...

Chęć podziękowania Michałowi za wyrażoną aprobatę dla moich wyrobów – dziękuję sprowokowała mnie do napisania kilku słów. Myślę jednocześnie, że sama wypowiedz jest zbyt pochlebna. Patrząc bowiem na swój wątek potrafię wyobrazić sobie, że można było z niego coś wynieść w kwestii łowienia ryb. Natomiast gdy pomyślę o tworzeniu przynęt, nieporównywalnie więcej informacji odnalazłem śledząc wypowiedzi kolegów w dziale „Lurebilding (budowa przynęt).

https://imageshack.com/i/nbdsc0334tvj

Skoro już piszę odniosę się również do wypowiedzi Kunasz63. Ponieważ nie przypominam sobie bym kiedykolwiek sprzedawał swoje woblery w cenie 25zł stąd też moje przekonanie o tym, iż wyraża tą opinię osoba która nie ma bladego pojęcia o tym co napisała.

Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie czy sprzedaję duże ilość gdyż nie posiadam żadnego porównania z ilościami wykonywanych woblerów prze innych wytwórców. Niemniej jednak bez zbędnego napinania się muszę obiektywnie stwierdzić, iż wykonuję ich stanowczo za mało gdyż w obecnej chwili nie dysponuję nawet sztuką (kolejne dwie rodziny są w fazie wytwarzania).

https://imageshack.com/i/3udsc0928txj

Od momentu powstania tego wątku próbowałem dzielić się swoim spojrzeniem na wędkarstwo. Spłycenie tego do przyziemnych, materialnych wynurzeń odbieram jak pewnego rodzaju osobistą porażkę i na pewno nie wpłynie to na zmianę mojej decyzji o uczestnictwie na wcześniejszym poziomie.

Ponieważ marzę o tym (jak to określił Michał), że pewna część z Was coś wyniosła z moich opisów w ramach rekompensaty zachęcam do odwiedzenia strony „Team Mikado”.

Pozdrawiam Waldek

Edytowane przez waldekst
  • Like 3

Czytam ten wątek od kiedy powstał,  to jeden z nielicznych lubianych i cenionych wątków, przeze mnie.

Jakbyś nawet sprzedawał swoje wyroby po 2,5 dyszki to co? Co to kogo obchodzi? Ja za łowne przynęty dawałem nawet więcej, i co z tego? Liczy się zabawa, łowienie, łowienie na własne przynęty. 

Waldek niedaj się wkręcić w kolejną gównoburzę na forum.

Edytowane przez atb69
  • Like 1

Od pierwszych wpisów uważam, że to jest bardziej blog o łowieniu i nie tylko, niż wątek autora przynęt. Te drugie są tu przy okazji. Dlatego trochę niepasujące komentarze mogą się zdarzyć, więc nie powinieneś Waldku być rozczarowany. Gdybyś prowadził blog i tam dostał taki wpis jak ten, który uaktywnił (mimo wszystko) ciebie tutaj, to twoje rozczarowanie miałoby uzasadnienie.

Piszesz bardzo ciekawie, do tego okraszasz słowa fotografiami ryb. Może pomyśl o przenosinach w sferę blogerów. Nic przecież w swoim pisaniu zmieniać nie musisz. Jak widzisz popyt na to jest.

Taki wątek w dziale lure, jest jak offtop, a przecież to jest wspaniałe co robisz.

• 2 tygodnie później...

no widzę, że przespałem wiosenne poruszenie i nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję,że znajdzie się kilka nowych woblerów po "starej" cenie.
może będą wiosenne wyprzedaże albo promocje to sobie zapełnie następne pudełko i będe miał dwa jak Waldek.

A to co Waldek doradzi, podpowie, pokieruje jak wędkować  ! ! ! B E Z C E N N E ! ! !

I TAK TRZYMAĆ - DLA STAŁYCH KLIJENTÓW KOREPETYCJE GRATIS

pozdra

• 3 miesiące temu...

Tym postem chciałbym przypomnieć się trochę kolegom klubowiczom z Experta, bo widzę, że sie troszke przenieśliśmy z postami w nowe miejsce ;)

Mało na ryby jeżdżę, czasu malutko, ale coś tam udaje się wyłuskać z naszych pięknych rzeczek lubelszczyzny...

255cefc5629aa6e2med.jpg

Rybka wypatrzona i złapana na kolanach pod "wielkimi krzunami" na płytkiej wodzie, gdzie bez małych przynęt trudno się obejść ;)

a30816a434e93183med.jpg

Ta druga trochę w innych barwach....

Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą.

Edytowane przez gapik
  • Like 4