Kunasz63 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nikt nie kupil wobkow po 25zl i sie temat skonczyl... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dager Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nikt nie kupil wobkow po 25zl i sie temat skonczyl... Na wobki Waldka nigdy nie brakuje chętnych więc nie sądzę żeby to był powód...Swoją drogą szkoda że wątek umarł. Bardzo wiele można było z niego wynieść i w kwestii produkcji oraz samego łowienia rybek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekst Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Chęć podziękowania Michałowi za wyrażoną aprobatę dla moich wyrobów – dziękuję sprowokowała mnie do napisania kilku słów. Myślę jednocześnie, że sama wypowiedz jest zbyt pochlebna. Patrząc bowiem na swój wątek potrafię wyobrazić sobie, że można było z niego coś wynieść w kwestii łowienia ryb. Natomiast gdy pomyślę o tworzeniu przynęt, nieporównywalnie więcej informacji odnalazłem śledząc wypowiedzi kolegów w dziale „Lurebilding (budowa przynęt).https://imageshack.com/i/nbdsc0334tvjSkoro już piszę odniosę się również do wypowiedzi Kunasz63. Ponieważ nie przypominam sobie bym kiedykolwiek sprzedawał swoje woblery w cenie 25zł stąd też moje przekonanie o tym, iż wyraża tą opinię osoba która nie ma bladego pojęcia o tym co napisała.Nie potrafię odpowiedzieć na pytanie czy sprzedaję duże ilość gdyż nie posiadam żadnego porównania z ilościami wykonywanych woblerów prze innych wytwórców. Niemniej jednak bez zbędnego napinania się muszę obiektywnie stwierdzić, iż wykonuję ich stanowczo za mało gdyż w obecnej chwili nie dysponuję nawet sztuką (kolejne dwie rodziny są w fazie wytwarzania).https://imageshack.com/i/3udsc0928txjOd momentu powstania tego wątku próbowałem dzielić się swoim spojrzeniem na wędkarstwo. Spłycenie tego do przyziemnych, materialnych wynurzeń odbieram jak pewnego rodzaju osobistą porażkę i na pewno nie wpłynie to na zmianę mojej decyzji o uczestnictwie na wcześniejszym poziomie.Ponieważ marzę o tym (jak to określił Michał), że pewna część z Was coś wyniosła z moich opisów w ramach rekompensaty zachęcam do odwiedzenia strony „Team Mikado”.Pozdrawiam Waldek Edytowane 28 Lutego 2014 przez waldekst 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Czytam ten wątek od kiedy powstał, to jeden z nielicznych lubianych i cenionych wątków, przeze mnie.Jakbyś nawet sprzedawał swoje wyroby po 2,5 dyszki to co? Co to kogo obchodzi? Ja za łowne przynęty dawałem nawet więcej, i co z tego? Liczy się zabawa, łowienie, łowienie na własne przynęty. Waldek niedaj się wkręcić w kolejną gównoburzę na forum. Edytowane 28 Lutego 2014 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Od pierwszych wpisów uważam, że to jest bardziej blog o łowieniu i nie tylko, niż wątek autora przynęt. Te drugie są tu przy okazji. Dlatego trochę niepasujące komentarze mogą się zdarzyć, więc nie powinieneś Waldku być rozczarowany. Gdybyś prowadził blog i tam dostał taki wpis jak ten, który uaktywnił (mimo wszystko) ciebie tutaj, to twoje rozczarowanie miałoby uzasadnienie. Piszesz bardzo ciekawie, do tego okraszasz słowa fotografiami ryb. Może pomyśl o przenosinach w sferę blogerów. Nic przecież w swoim pisaniu zmieniać nie musisz. Jak widzisz popyt na to jest. Taki wątek w dziale lure, jest jak offtop, a przecież to jest wspaniałe co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Taki wątek w dziale lure, jest jak offtop, a przecież to jest wspaniałe co robisz. Ale my lubimy takie oftopy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolega Waldka Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 no widzę, że przespałem wiosenne poruszenie i nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję,że znajdzie się kilka nowych woblerów po "starej" cenie.może będą wiosenne wyprzedaże albo promocje to sobie zapełnie następne pudełko i będe miał dwa jak Waldek.A to co Waldek doradzi, podpowie, pokieruje jak wędkować ! ! ! B E Z C E N N E ! ! !I TAK TRZYMAĆ - DLA STAŁYCH KLIJENTÓW KOREPETYCJE GRATISpozdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolega Waldka Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 mam Waldek nowy pomysł na woblera jak by się udało zrobić to był by hit sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gapik Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Tym postem chciałbym przypomnieć się trochę kolegom klubowiczom z Experta, bo widzę, że sie troszke przenieśliśmy z postami w nowe miejsce Mało na ryby jeżdżę, czasu malutko, ale coś tam udaje się wyłuskać z naszych pięknych rzeczek lubelszczyzny... Rybka wypatrzona i złapana na kolanach pod "wielkimi krzunami" na płytkiej wodzie, gdzie bez małych przynęt trudno się obejść Ta druga trochę w innych barwach.... Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez gapik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi