Skocz do zawartości

Pobieraczek

wolek141

Rekomendowane odpowiedzi

Witam okolo 2/3 Lata teu zarejstrowalem sie na forum pobieraczek.pl nic nie kupowalem ani nic i dzisiaj przyszlo mi wezwanie przed sądowe ze jesli nie zaplace 94.8 za korzystanie z portalu i uslugi usenet To bedzie postepowanie karne i ze mam czas do zaplaty 7 dni jesli tego nie zrobie to bedzie rozpoczeta procedura sadowa czy cos takiego czytalem o pobieraczku i wszyscy mowia zeby nie placic ze to uszusci i ze jak sie nie podpisalo Umowy wlasno recznie oraz nie otrzymalo paragonu/Faktury nic nie moga zrobic ?

Do mnie to juz 3 takie listy przyszly ,przejęty byłem pierwszym , ale popytalem poczytalem i sprawe ..OLAŁEM.

Kazde pismo od nich laduje w koszu.

Za jakis czas beda cie straszyc komornikiem itd....

Po prostu ich ignoruj był nawet o tym program w telewizji ze to zwykli naciagacze .

temat stary jak świat, wpisz w google to zobaczysz :) kupe ludzi im popłaciło pieniądze i to czasami bardzo duże. Za 95zł to Cię mogą wiesz gdzie pocałować... mała szkodliwość czynu. Skąd takie gnidy się biorą, że mają czelność tak ludzi okradać 

czytałem czytałem juz i  temat pobieraczek w spam wrzucilem na mailu 

a zreszta mozna sku,,.....ów podac do sądu poniewaz powinni wystawic fakture za kupno czegos lub paragon a oni nic nie wystawiaja ;] zreszta zeby podpisac jakas umowe raczej nie mozna takich rzeczy przez internet robic tym bardziej jak ktos jest nie pełnoletni 

Temat tego shitu jak pobieraczek jest bardzo mocno opisany na forach, wystarczy w googlach wpisać odpowiednią treść.

CAŁA KORESPONDENCJA Z TEGO TWORU MA NA CELU WYSTRASZYĆ TYLKO UŻYTKOWNIKÓW I PODSTĘPEM ZMUSIĆ DO ZAPŁATY.

NIE MA CO OWIJAĆ W BAWEŁNĘ METODY STRICTE ZŁODZIEJSKIE. CAŁĄ KORESPONDENCJE OZNACZAJCIE JAKO SPAM.

Takich cwaniaków jest więcej, od jakich 3 lat, kilka dni po założeniu nowej firmy wysyłają każdemu właścicielowi pismo w którym dowiadujemy się o konieczności dokonania wpłaty za wpis do krajowego rejestru podmiotów gospodarczych...też za pierwszym razem prawie zapłaciłem. Czasy idą wszawe więc kupujcie gęste grzebienie...