Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja mini-zlotu jerkbait WARSZAWIAKóW

pirania74

Pytanie

Koledzy wędkarze! :mellow:

W niedzielę, 30 września miałem przyjemność łowić na Wiśle. W którymś tam czasie i miejscu spotkałem (a raczej poznałem po sprzęcie castingowym) wędkarza i od razu przyszło mi do głowy że może to być forumowicz jerkbait.pl. Mimo to przelotnie wymieniliśmy kilka zdań typu: Bierze coś? I nasze drogi się rozeszły. Dopiero pod wieczór, przeglądając jerkbaitowe newsy znad wody natrafiłem na owego wędkarza, którym okazał się Szymek – SzymusS. Postanowiłem do niego napisać maila z prośbą o potwierdzenie czy to właśnie my widzieliśmy się nad wodą. Trafiłem w „10”. Był to właśnie on. Po krótkiej korespondencji, doszliśmy do wniosku że dobrze by było zorganizować coś na wzór mini-zlotu forumowiczów jerkbaita z Warszawy a może i okolic. Stąd narodził się pomysł zorganizowania małego spotkania, którego celem będzie wzajemne poznanie się, połączone z wędkowaniem, ogniskiem itp.

Wstępnie z Szymkiem uzgodniłem kilka szczegółów, które przedstawiam poniżej:

Termin: 20 października (sobota) – CAŁY DZIEŃ

Zbiórka gdzieś w Warszawie (miejsce i godzina spotkania do uzgodnienia)

Łowisko: Wisła poza Warszawą lub Narew lub inne propozycje mile widziane ( wybór dowolny – większość głosów) Łowimy z brzegu

Liczba uczestników – DOWOLNA ( ilu się zgłosi i jakoś się zorganizujemy )

Transport – we własnym zakresie ( tu nie będzie problemów, bo ja i SzymusS posiadamy samochody i możemy zabrać kogoś bez samochodu ) WAŻNE – jeśli ktoś ma samochód, proszę o zgłoszenie tego faktu, tak abyśmy mogli się wszyscy chętni pomieścić )

Suchy prowiant (kiełbaski i inne we własnym zakresie)

Ja z Szymkiem pomysł traktuję poważnie i bardzo byśmy chcieli aby do tego doszło – jest to okazja do bliższego poznania się, pokazania swoich twarzy, wymiana doświadczeń itp.

Liczymy że frekwencja dopisze  Zapisy proszę w tym wątku, oraz propozycje co do łowiska – większością głosów wybierzemy jedno, miejsca i godziny zbiórki. ZAPRASZAMY KAŻDEGO CHĘTNEGO 

LISTA CHĘTNYCH:

1. pirania74 – 100%

2. SzymusS – 100%

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja oczywiście jeszcze raz chciałem gorąco podziękować pirani74, za pracę włożoną w organizację naszego spotkania ! :D

A Remkowi za opiekę medialną, wyciągnięcie Friko oraz dotrzymywanie nam towarzystwa i wymianę doświadczeń na dzisiejszym Zlocie ! :D

• 0

Zlot był super, fajnie było Was wszystkich poznać! A szczupak fartem się trafił :mellow:

:mellow: Pike, co za skromność B) - potencjalne miejsce przebywania szczupaka biczowałeś tak zacięcie, że ten początkowo ignorował wszystko co mu podawałeś, aż w końcu nie wytrzymał i uderzył twoją przynętę :D Gratuluję samozaparcia - ja to w 1 miejscu nie ustoję dłużej jak 10 - 20 minut :mellow:

• 0

Nie moge sie doczekac relacji - bylo naprawde bardzo fajnie a mi osobiscie bardzo milo poznac tylu nowych jerkbaitowiczow :D Bardzo zaluje, ze nie moglismy z Remkiem zostac dluzej - ale co sie odwlecze.... :mellow:

Friko, następnym razem to ciebie i Remka nie puścimy do domu tak szybko :mellow: :lol:

• 0

Nie moge sie doczekac relacji - bylo naprawde bardzo fajnie a mi osobiscie bardzo milo poznac tylu nowych jerkbaitowiczow :D Bardzo zaluje, ze nie moglismy z Remkiem zostac dluzej - ale co sie odwlecze.... :mellow:

Friko, następnym razem to ciebie i Remka nie puścimy do domu tak szybko :mellow: :lol:

Następnym razem będzie inaczej. W ten weekend wyjątkowo musiałem zwinąć się szybciej.

Pozdrawiam

Remek

• 0

fotoreporter

Znam go :D

Relację mam to fakt. Tydzień mam przechlapany bo chodzę do szkoły :lol: więc czasu mało (prosze o wybaczenie jeśli oczekujecie na odpowiedź z mojej strony na prywatne wiadomości, maile itd. - odpiszę ale proszę o cierpliwość - na prawdę sporo ich dostaję) ale postaram się :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Ciekawe kiedy ten kolejny zlot będzie ;)

W tym roku już raczej nie, ale jakieś plotki do mnie doszły że powoli coś się już szykuje na 2008 :D

Mam nadzieję że się wyrobię do tego zlotu.

Pirania, gdybym miał egzamin w Styczniu, to kiedy dostanę to kartę wędkarską? Martwi mnie to trochę że nie będę mógł łowić na zlocie :wacko:

Na stronie głównej znam dwóch osób, LukeXio ( łukasz kicke ), pirania74 czy 76 (P.J.).

LukeXio, fajnie że byłeś na zlocie. Mnie się jednak nie udało, ale postaram się byćz kolejnym razem :D

A tak, to niech organizacja znowu pomyśli o nowym miejscu do łowiska :mellow: