wolek141 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam szukałem i nie mogłem znalezc WIec zwracam sie z pytaniem do was czy ma ktos jakis link gdzie jest pokazane jak zrobic luzny wezel i czy na da sie on do przynet Woblerow max 4/5 CM i czy lepiej beda pracowaly niz na agrafce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) http://www.animatedknots.com/albright/index.php?Categ=fishing&LogoImage=LogoGrog.jpg&Website=www.animatedknots.comhttp://www.netknots.com/fishing_knots/ Edytowane 28 Marca 2013 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) ...http://archiwum.fishing.pl/article/articleview/187/1/12/ proszę bardzo...o Pan Waldek szybszy był... Edytowane 28 Marca 2013 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na pewno na forum jest już, ale nie chce mi się grzebać zatem proszę Im mniej rzeczy łączy przynętę z wędką tym lepsza praca przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 hehe lawinowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wolek141 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Dziekuje wszystkim za pomoc szczerze powiem ze nauczylem sie wiazac przed chwila z Linka krystiana ;] Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wsw1515 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 I taki węzeł jest najlepszy do wiązania woblerów? Bo ja stosuje inny i teraz nie wiem który stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ten węzeł jest dedykowany "pod woblery" w szczególności do małych wabików,których praca może być zakłócona agrafką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wsw1515 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja własnie stosuję małe agrafki do nawet małych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ten węzeł jest dedykowany "pod woblery" w szczególności do małych wabików,których praca może być zakłócona agrafką....Ciekawe rozwiązanie, muszę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki72 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kilka tygodni temu znalazlem takowy luzny wezel chociaz do tej pory znalem kilka innych ten stal sie moim ulubionym- prosty i cholernie mocny. Wiazalem go na fluo 25, 40, 60 i 80 funtow. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Kilka tygodni temu znalazlem takowy luzny wezel chociaz do tej pory znalem kilka innych ten stal sie moim ulubionym- prosty i cholernie mocny. Wiazalem go na fluo 25, 40, 60 i 80 funtow. Polecam!Fajny knot Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wolek141
Witam szukałem i nie mogłem znalezc
WIec zwracam sie z pytaniem do was czy ma ktos jakis link gdzie jest pokazane jak zrobic luzny wezel i czy na da sie on do przynet Woblerow max 4/5 CM i czy lepiej beda pracowaly niz na agrafce ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi