Logistyk Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Wąż staje się agresywny dopiero wtedy kiedy uzna że musi walczyć o życie, np. gdy żmija zostanie nadeptnięta.Sam miałem kilka razy doczynienia z Zaskrońcami. Jeden chciał mi do łódki wskoczyć na środku jeziora Ale nie wziąłem go na pokład, jak wypłynął na środek to i wróci <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Wąż staje się agresywny dopiero wtedy kiedy uzna że musi walczyć o życie, np. gdy żmija zostanie nadeptnięta.Sam miałem kilka razy doczynienia z Zaskrońcami. Jeden chciał mi do łódki wskoczyć na środku jeziora Ale nie wziąłem go na pokład, jak wypłynął na środek to i wróci <_< Gdyby mi wskoczył do łódki jakiś zaskroniec czy inna żmija to ja bym był zmuszony wyskoczyć,z tą różnicą,że wąż by dopłynął do brzegu,ja pewnie nie. Brzydze się tych stworzeń jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi