Skocz do zawartości

Uzaleznieni od Jb.pl

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

ja też tak mam,jak w Polsce jestem to troszkę mniej czasu spędzam na j.b (a i tak jak coś robię to niemalże bezwiednie siadam do kompa i patrzę co nowego) ale jak już wyjadę do Niemiec to prawie 24h na dobę ślęczę :huh: :wacko: :blink: jak ta wiosna nie przyjdzie za chwil kilka to "oczy od klawiatury się odbiją" i oślepnę... B)

Pierwsza rzecz jaka robie jak sie obudze to wlaczam kompa i od razu sie laduje jb.pl, przed spaniem ostatnia rzecz jaka robie to oczywiscie jb.pl.Tyle razy sobie i mojej polowce obiecywalem ze odpuscze troche, ale sie nie da.Wyobraznia dziala cos sie w glowie ukluje i trzeba ssac informacje.

smiechy chichy a historia odnotował jeden przypadek kiedy to nasz forumowicz PROSIL O USTAWIENIE BANA dla jego konto, albowiem przygtowuje sie do obrony pracy dyplomowej i mozliwosc przebywania na forum znacznie oslabia jego wydajnosc :D

• Like 1

ja też tak mam,jak w Polsce jestem to troszkę mniej czasu spędzam na j.b (a i tak jak coś robię to niemalże bezwiednie siadam do kompa i patrzę co nowego) ale jak już wyjadę do Niemiec to prawie 24h na dobę ślęczę :huh: :wacko: :blink: jak ta wiosna nie przyjdzie za chwil kilka to "oczy od klawiatury się odbiją" i oślepnę... B)

he he bo w Polsce to trza zapierda....ć zeby zarobić a w "RAJCHU"to za samo "BYCIE" w tym pieknym kraju kase płacą ;)  ;)  ;)

Ja siedze od rana do wieczora-nocy jak wstaje to pierwsze co robie to komp -jak tylko do pracy dojade to tez od razu "FORUM" jest grane "oczy czerwonyje ,oczy łzawiącyje non stop mam ale nic to-nałog to nałóg

Myśle,ze to siedzenie non-stop przed kompem się zmieni wraz z nadchodzącą wiosna i latem - ludziska wiecej w zimie czasu w domu spedzaja to i z braku zajecia tylko komp zostaje :D

No dokładnie, ja w okresie zimowym spędzam na forumce bardzo dużo czasu... od maja będzie tego na pewno sporo mniej. Zacznie się lepsza pogoda, rower, wyjazdy na ryby... ehh gdzie ta wiosna... gdzie to lato

Muszę przyznać że i ja jestem uzależniony od Jerkbaita. Połowę zimy przesiedziałem w piwnicy dłubiąc te swoje wariactwa dopóki nie wpadłem na pomysł przeniesienia części roboty do pokoju. A tylko po to aby siedzieć bliżej kompa i zaglądać co chwilę na Jb.

Przypuszczam że będzie tak do lata bo wiosny to raczej już nie doczekamy :)

Ja jestem Prezesem tego towarzystwa.

Obsługuję Jerkbaita przez komórkę .

Komórka powiadamia mnie o nowych postach.

Zdarza mi się zaglądać na forum gdy stoję na czerwonych światłach albo gdy idę do WC , albo gdy czekam nad czajnikiem aż się woda zagotuje.

Czasem zatrzymuję się na poboczu drogi żeby odczytać jakiegoś posta.