Jeziorm 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 idziesz po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja większość życia spędzam przed kompem - taka praca , zaczynam dzień od jb.pl w między czasie, aby oderwać się trochę od projektowania też, i tak zlatuje, któraś godzinka dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A ja głupi myślałem, że samotny jestem. Że tylko ja "muszę" Miło wiedzieć, że takich jak ja jest więcej. Pozdrawiam wszystkich muszących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 U mnie jest podobnie , jak tylko komputer włączony to jerkbait cały czas otwarty Kilka godzin dziennie tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja pracuje na komputerze, no i w pracy Jerkbait włączony cały czas, wracam do domu i powtórka .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Na szczęście niebawem odrzański sezon rusza i nie będzie czasu na wirtualne łowy w sieci . Każda wolna chwila nad wodą . Edytowane 31 Marca 2013 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jak lód stopnieje to większość z was pójdzie na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 taki mały "detoksik"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Co prawda od niedawna ale uzależnienie postępuje i nie zana litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Na forum jestem od niedawna ale nowości sprawdzam kilka do kilkunastu razy dziennie . Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez dawek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi