DelTor0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 I foty z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ajj, takich nici mi właśnie brakowało . Czy to nici Pro Wrap? Fajny kijek będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak, Pro Wrap 558 Olive Color Fast i 9120 Goldenrod Metallic A kijek juz gotowy, foty wstawilem na pierwszej stronie w watku Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Oj przepraszam, zacząłem oglądanie od drugiej strony . Bardzo ładna wędka, naprawdę. Takie zrobienie właśnie mi pasuje. Nie ma tam dużego przepychu, ale jest już lekki klimat - bardzo fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Ładne kijki , chodź rękojeść pierwszej wędki średnio mi się podoba.Zajeżdżą trochę seryjną okumą itp. Ale jest super Nie widziałem w katalogu wędki Okumy z uchwytem SKSS, więc skąd takie porównanie? Nawet podobnej nie ma. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie widziałem w katalogu wędki Okumy z uchwytem SKSS, więc skąd takie porównanie? Nawet podobnej nie ma.zobacz okume black rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak mi się jakoś po prostu skojarzyła z seryjnymi wędkami , to pewnie przez piankę i pomarańcowe omotki Jeśli uraziłem autora to bardzo przepraszam , nie chciał nic złego powiedzieć Wędka mi się bardzo podoba , też mam w planach coś takiego wykonać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Szczerze to nie wiem w jaki sposob jest podobny do okumy black rock? Inne zbrojenie, inny uchwyt, inne ksztalty rekojesci Omotki ma czerwone hehehe Edytowane 19 Grudnia 2013 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witaj ! Świetne kije kręcisz , widać że przykładasz się do nich , nie robisz na szybko na kolanie. Nie chcę cię tu pouczać ani krytykować ALE szkoda że w tym split gripie jedną omotke masz odsunięta od pianki/pierścienia , moim zdaniem szpeci to trochę obraz jak dla mnie idealnego wykończenia. Jak wyjdę z dołka finansowego to pewnie pokuszę się o coś stylizowanego na Twój wzór. Tymczasem pozdrawiam i życzę wielu wielu tak świetnych pomysłów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witaj ! Świetne kije kręcisz , widać że przykładasz się do nich , nie robisz na szybko na kolanie. Nie chcę cię tu pouczać ani krytykować ALE szkoda że w tym split gripie jedną omotke masz odsunięta od pianki/pierścienia , moim zdaniem szpeci to trochę obraz jak dla mnie idealnego wykończenia. Jak wyjdę z dołka finansowego to pewnie pokuszę się o coś stylizowanego na Twój wzór. Tymczasem pozdrawiam i życzę wielu wielu tak świetnych pomysłów ! No jakbym dal omotke po samej piance to bym kolowrotka nie zalozyl do wedki hehehe To jest uchwyt KSKSS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W sumie fakt ale szkoda , bo wyglądał by efektowniej. Ale moim zdaniem szło by zrobić tak aby wilk był syty a i owca cała , po prostu pierścień zamontowany w ruchomą część dać o włoś większej średnicy i omotkę dać w takim miejscu w jakim jest całość po dokręceniu kręciołka , chyba że to ma inną zasadę działania niż kdps to zwracam honor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 DelTorO próbowałeś już jak rzuca seekerek lekkimi pstrągowymi wabikami (np.wobki 3-4g) bez ładowania kija porządnym wymachem .Myślę tu o rzutach typu ,,z pod kija" i bocznych w miejscach gdzie nie da się normalnie załadować kija,a wiadomo na psrągowej rzeczce to częsta konieczność. Pytam bo też myślę o seekerze (sp 754) i zastanawiam się nad uzbrojeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 DelTorO próbowałeś już jak rzuca seekerek lekkimi pstrągowymi wabikami (np.wobki 3-4g) bez ładowania kija porządnym wymachem .Myślę tu o rzutach typu ,,z pod kija" i bocznych w miejscach gdzie nie da się normalnie załadować kija,a wiadomo na psrągowej rzeczce to częsta konieczność. Pytam bo też myślę o seekerze (sp 754) i zastanawiam się nad uzbrojeniem... Wprawdzie nie wobkami, ale rzucalem nawet mniejszymi glowkami jigowymi, calosc przynety od 1.5 do 2 g i przy takich rzutach 'spod' wedki bardzo ladnie katapultuje takie przynety, testy na zylce 0.16mm. Jeszcze musze porownac jak leca na troche grubszej zylce i pletce.Narazie bardzo zadowolony, ale cos wiecej bede mogl powiedziec pewnie kolo czerwca, jak odbebnie juz 'troche' godzin nad rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nowy projekcik FA Vegter Boron SS8620-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Widzę,że blank już dotarł.Jakie jego przeznaczenie jeśli można wiedzieć? Jak juz wspominałem na SPW ładne Ci te kijaszki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Chce zobaczyc czy sie sprawdzi z wobkami i zelastwem, z gumami wiem ze dziala znakomicie W zalozeniu ma byc takim uniwersalnym patykiem na sandacza i szczuplego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 W szale przedswiatecznych zakupow, 'wzbogacilem' sie o cos takiego Zrobilem sobie tez 'mandrel' 6mm i 8mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A ze denerwowal mnie sypiacy sie korek w Daiwie, to stwierdzilem ze zmienie rekojesc. I troche mnie ponioslo... Obdarty blank Lakier z czarnym pigmentem wcierany w blank. Dwie warstwy. Wcieranie szmatka, dobrac odpowiednia szmatke to tez troche roboty Ten pigment CRB calkiem niezly, ale po dwoch warstwach wychodzi kolor czarny z ciagle widoczna strutkura blanku. Jezeli ktos chce lity czarny kolor to jednak farba.Wyszlo tak: Wstepna wersja rekojesci 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Gdzie byłeś, że dopiero trafiłem w Twój wątek Piękne wędki z pomysłem, świetne foty.Ogromne uznanie z mojej strony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Pięknie blank się prezentuje po "wcierce" .To mój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Faktycznie, ciekawy kolorek blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dobrze sie kamuflowalem @Popper Co do blanku, to zmywalem go ze dwa razy. Cos mi sie wydaje ze najwazniejsze to trafic na odpowiednia szmatke do wcierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Rekojesc Daiwy I troche fot z placu boju... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Wyszlo cos takiego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi