yglo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Powiem ze rozbawiles mnie Yglo wczoraj probowalem rozczytac po sobie taka mala liste TO DO w pracy, zajelo mi to z godzine i tak nie dalem rady. Wiec przyjmijmy ze ten napis na patyku to czysty fuks Ale dzieki Zreszta do fajnego napisu jeszcze duzo brakuje. Rozne pochylenie liter, wszystkie literki ktore sie powtarzaja sa inne itd... Dobra dobra Przyznaj się, że przez miesiąc chodziłeś do jakiejś Chinki na kurs kaligrafii Efekty kursu, muszę przyznać oszałamiające. W pierwszej chwili myślałem, że to sito jest.Bardzo mi się podoba. Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 hehehe chyba kiedys musze Trenowalem troche na rownej powierzchni, pozniej z pol godziny na blanku, napis, zmywanie i tak w kolko. Godzina przegladania czcionek w Wordzie i d...Przyznam ze V bylo planowane takie od samego poczatku, ale ile sie nameczylem zeby znalesc FA zeby pasowalo do calosci to zgroza... Az tak przypadkiem maznolem FA tak ze A chowalo sie pod F i tak mysle ze to wyglada OK Od tego momentu piec minut hehehe B wyszlo tez przypadkowo, jak dobrze sie przyjzec to widac ze tusz mi sie na B skonczyl Takze jak mowie fuks i przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Super wyszlo i jak to fuks to tez chce miec takiego fuksa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Piękny opis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moze sie komus przyda Od lewej: ProWrap ColorFast 862 - Twilight BlackProWrap ColorFast 767 - ChocolateProWrap ColorFast 749 - BrownProWrap ColorFast 755 - ChesnutProWrap ColorFast 558 - OliveProWrap ColorFast 807 - WhiteProWrap ColorFast 464 - BlurpleProWrap Metallic 9300 - RedProWrap Metallic 9460 - Deep BlueProWrap Metallic 9120 - GoldenrodProWrap Metallic 9510 - LimeProWrap Metallic 9710 - CopperProWrap Metallic 9730 - BrassProWrap Metallic 9750 - BronzeProWrap Metallic 9800 - Black 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Fajna sprawa , napisz tylko jakiego użyłeś lakieru bo pod moim ten blurple colorfasta wygląda troszkę inaczej.Ja używam tredmastera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Fajna sprawa , napisz tylko jakiego użyłeś lakieru bo pod moim ten blurple colorfasta wygląda troszkę inaczej.Ja używam tredmastera . Wiesz co, zrobie to zdjecie jeszcze raz w lepszym swietle i moze dodam przez inna strone. Jakos Google Picasa wyraznie rozjasnia zdjecia. Lakier RodPro LB Edytowane 11 Stycznia 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Świetna akcja.Sam czasem robię próbki, ale głównie z nylonem, z i bez preservera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Czadowa omotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Czadowa omotka Poprawna politycznie, ale trzeba uwazac, podobno te teczowe lubia sie przypalic hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opis na boronie tez super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przed Swietami udalo mi sie dojsc do tego etapu (zdjecia lipne) Jak nie przepadam za dzielonymi rękojeściami, tak ta mi się bardzo podoba. Jest w takiej swoistej "równowadze" Kształt - proporcje i dobór kolorów no i oczywiście opis na 5+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) I taka przerobka Daiwy R'Nessa (2.4m, cw 2-15g) Wagowo zeszla z 135g na 120g, czesc szczytowa z 20g na 16.5gPrzy zachowaniu oryginalnej dlugosci rekojesci i bez tej galki dowazajacej na koncu, mozna sie pokreci kolo 105g.Zbrojenie: 20H-10H-6M-5.5L-4.5KT(x2)-4KT(x3)-LG4.5 Kolor tylko jeden, czarny Edytowane 16 Stycznia 2014 przez DelTor0 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wędka ładna, a i kołowrotek całkiem przyjemny .Fajnie się komponuje czerń ze srebrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Tak jak poprzednie i ten mi się podoba, w zasadzie gdzieś na jakimś forum jak trafiłem na Twój pierwszy kijek to zainspirowało mnie to do zbudowania własnego Zbrojenie: 20H-10H-6M-5.5L-4.5KT(x2)-4KT(x3)-LG4.5 Miałes na myśli napewno 20H-10H-6M-5.5L-4.5KB(x2)-4KT(x3)-LG4.5 Jeśli chodzi o zbrojenie, dlaczego KT4? szczytówka 4,5, KB tez 4,5 mniejsze KT chyba niewiele wnoszą wagowo to chyba są lżejsze o 0,03g.Studiuję teraz te FUJI KR i sie może czepiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fajnie wykonana przebudowa kijka praktycznie wszystko od podstaw oj narobiles sie toroche ale mysle ze warto bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie czepiasz sie I chodzilo o KT. Zamiast 5.5H i 4.5KB uzylem 6KL-M i 5.5KL-L, a pozniej juz tunel z KT. Dwie pierwsze 4.5KT, pozniej 3 sztuki 4.0KT. Przelotek jest mniej niz w schemacie Fuji. A szczytowa 4.5 z bardzo prostej przyczyny, nie bylo 4.0 jak robilem zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fajnie wykonana przebudowa kijka praktycznie wszystko od podstaw oj narobiles sie toroche ale mysle ze warto bylo Dobra lekcja na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A no racja, już rozumiem. Masz jakieś porównanie do wcześniejszej koncepcji gdzie byly 3 przelotki stozka i KB zaczynająca tunel. To napiszesz czy widać jakąś różnicę w tej nieco zmienionej koncepcji z 6KL-M i 5,5 KL-L. Pozatym, to też chciałbym ten stopień dokładności wykonania osiągnąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Stozek jest plynniejszy, ale czy to sie przeklada na jakies specjalne osiagi? Trzeba by potestowac na dwoch takich samych kijach, jednym z KB i drugim z KL-L.Tej jeszcze daleko do dokladnosci Bardziej taka testowa wedka byla, zeby pare rzeczy przecwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zwolnij Ty się z pracy chłopie i idź na designera do Daiwy Ładny projekcik, do czego zdążyłeś nas już przyzwyczaić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Piękna panienka a tej Daiwy Opisz różnicę przed i po przeróbce ciekaw jestem różnic . Widzę że poszedłeś do przodu pełną parą tak trzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czego dotkniesz to fajny kij wychodzi Montuj pracownię bo chłopaki z SPW żyć Ci nie dadzą. Świetna robota,tak trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Piękna panienka a tej Daiwy Opisz różnicę przed i po przeróbce ciekaw jestem różnic . Widzę że poszedłeś do przodu pełną parą tak trzymać Oryginalna Daiwa 135g, moja 120g (przy zachowaniu oryginalnej dlugosci rekojesci i bez tej galki dowazajacej spokojnie kolo 100g mozna sie pokrecic)Czesc szczytowa (zenska) 20g, moja 16,5gCala rekojesc 44cm, moja 35.5cmZmienilem tez przelotki z Y i L, na KR. Mialy byc Minimy, ale szperajac w pudelku przypomnialo mi sie ze caly stozek do KR mam. Wedka napewno bardziej dynamiczna teraz, czulsza (paluchy na blanku, uchwyt kolowrotka na piankowych arborach, a nie na sznurku i tonie kleju), rekojesc nie wystaje mi za lokiec... ale rownoczesnie z nia robilem Vegtera, i tu Daiwa wypada troche blado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi