Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

Ciagle mam wrazenie ze za malo lakieru klade przed przelotka. 

Lakier ma za zadanie przykryć nić i sprawić że połączenie przelotki i blanku mają stanowić jedność i to zadanie zostało wykonane a czy jest to 1 mm czy 2 mm to tylko kwestia estetyczna , ważne że nie widać wystających zwojów nici spod lakieru . Na szczycie przy małych przelotkach ma to znaczenie ze względu na dodatkową wagę  ale na dole nie przejmowałbym się tym zbytnio.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Parę zdjęć z moich rodzinnych stron, z początku maja. Trochę lipne z telefonu, ale cos tam widać. Taki mikro ciurek, woda bardzo niska. Nawet po letnich upałach nie pamiętam tak niskiej wody. Jazie i klenie całkiem nieźle brały, największe 40cm z małym plusem. Wszystko złowione na SP703.

YxV7htO4CIz5KNdjR2Pdm7HVlr5w-bmAGuzqfpfo

qb1YAjRTCg9VeaSMDZZWpHDy815LB-4n6A4lI_F5

k13MfoaOdpldRzI9ejAU7E5lmORTk5wrYo6eHmEi

wkC1T6Csytjakn0hEgBZ66Ra55YDuA5GPEZZWfeN

pd1sKdLJrv1fs2l_PUZoRiHP5enaSl1LiV0d0qS_

M2s6N2fUHT37DMCQYGHybMBolKdDwaiilTe9KspP

Obwmvy0ZL_I_8YggeLHZuuw0bgbyEzwZ0uXLeLBH

waDQBmu2PG7lsnjKySC632BtoJuaoF3DOyBspD4U

• Like 1

Parę zdjęć z moich rodzinnych stron, z początku maja. Trochę lipne z telefonu, ale cos tam widać. Taki mikro ciurek, woda bardzo niska. Nawet po letnich upałach nie pamiętam tak niskiej wody. Jazie i klenie całkiem nieźle brały, największe 40cm z małym plusem. Wszystko złowione na SP703.

Trafiłem tez na siatkę kłusowniczą, w odpływie od jednego starorzecza. I tu już nie było C&R, tylko ostre filetowanie  :angry:

Piękny siurek  :wub:  ,aż  serducho mi szybciej zabiło.

• Like 1

• 4 miesiące temu...