milijon Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam,robisz wyśmienite wędki, skromne, proste (nie chodzi mi tu o negatywny wydźwięk tych słów) jednak niesamowicie eleganckie. chapeau bas! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 @ Del Toro, czy mógłbyś opisać swoje spostrzeżenia na temat uchwytu TVS? Jak się nim łowi, czy jest wygodny itp,itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 @ Del Toro, czy mógłbyś opisać swoje spostrzeżenia na temat uchwytu TVS? Jak się nim łowi, czy jest wygodny itp,itd . Pewnie ze moge, jak troche nim polowie Pare dni temu patyk zszedl z suszarki, wiec jeszcze nie wodowany Mozesz sie spytac Tomka @Tomas81, lowi patykiem z tych uchwytem na Wisle juz chyba ponad pol roku. Rafal @Dabek111 tez pare wedek z TVS ma z tego co pamietam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Blaszki od Pawla @chulo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja tez takie chce.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ale żelaza żeś nakupował. I nawet wczoraj się nie chwaliłeś Ty... Ale blaszki śliczne, prześliczne. Twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tomek, a wylecialo mi z glowy, i nie wszystkie dla mnie A i fakt, Pawel piekne te blaszki robi Mateusz, zawsze mozesz sie Pawla spytac http://jerkbait.pl/topic/32097-wahadłówki-pw/http://jerkbait.pl/user/46416-chulo/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Sliczności blaszunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ostatecznie wyszlo cos takiego Mega kij .. Kolorystyka i wykonanie .. Miodzio [emoji184] [emoji184] [emoji7] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Pogoda torpeduje fishing, wiec z innej beczki...Troche woblerkow, mikruski by @Manniek66 Jakies takie z zeszlego roku Jakies wedki tez sie powoli tworza 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu42 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ta ostatnia fota-ładne......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I takie cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 2x Batson Rainshadow RX7 IST1024F 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ależ ten TVS-ik smakowicie wyszedł niezmiernie ... Jak zwykle klasa ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Klasa sama w sobie a szczegolnie ten z dzielonym dolnikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bardzo ładnie wyszły.Szczególnie mi się podoba ten z dzieloną rękojeścią na uchwycie Alpsa ,który wygląda na prawdę bombowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Paweł jak pisałem wcześniej.Mistrzostwo Świata. Wielki Szacun i Wielkie Dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Paweł jak pisałem wcześniej.Mistrzostwo Świata. Wielki Szacun i Wielkie Dzieki Dobra dobra Przyjedziesz, zobaczysz na zywo, to wtedy pogadamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na żywo jeszcze lepiej będą wyglądać [emoji184] [emoji184] [emoji184] ..Nie mogę się napatrzeć na te kijki ... Masz coś nowego w planach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na żywo jeszcze lepiej będą wyglądać [emoji184] [emoji184] [emoji184] ..Nie mogę się napatrzeć na te kijki ... Masz coś nowego w planach ? Narazie chwila przerwy bedzie Jak dlugo, nie wiem, bo cos tam juz swita w glowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A co Ci świta Paweł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 2x Batson Rainshadow RX7 IST1024F Cześć Ile waży ten uchwyt Alpsa?Gdzie można taki zakupić? Dzięki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A co Ci świta Paweł? Tomek, pewnie bedziesz pierwszy ktory sie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Cześć Ile waży ten uchwyt Alpsa?Gdzie można taki zakupić? Dzięki Wydaje mi sie ze Przemek kupowal go tutaj:http://www.getbitoutdoors.com/components/reel-seats/alps-reel-seats/alps-aluminum-reel-seats/aes14-9057.html Co do wagi, to ciezki Ale full metal troche wazy, dla tych bez bicepsa i slabym sercem nie polecam Za to nadrabia wygladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Myślę ,że u Krzysztofa są cały czas dostępnehttp://www.fishingart.pl/komponenty/uchwyty-do-spinningow/ Sorki za off.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi