Tomas81 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tomek, pewnie bedziesz pierwszy ktory sie dowie No nie może być inaczej bo się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć Ile waży ten uchwyt Alpsa?Gdzie można taki zakupić? DziękiDokładnie kupiony z linku który podał Paweł, trzeba chwilę czekać bo od ręki tylko srebrne mają. W Polsce nie do dostania, obdzwoniłem kilka pracowni i albo nie chcą go sprowadzić albo terminy jak do polskiego chirurga Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Cos tam sie klei I nowa kosa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kosę sam robiłeś? ⊙_⊙ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kosę sam robiłeś? ⊙_⊙ Nie no, bez przesady Nie mam warunkow ani zdolnosci zeby cos takiego wystrugac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Już myślałem ???? A co to tak w ogóle? Nie widziałem podobnego jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Chinszczyzna jakas, ale mi sie podoba. Niezle wykonany jak na tamtejsze produkcje.Jak chcesz to moge podeslac linka do Amazon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie nie ???? dzięki za chęci, ale trochę inne sprzęty w kieszeni noszę. Zaciekawiło mnie, bo takiej konstrukcji nie widziałem jeszcze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 hehehe tak tez myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Taki zestawik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 I jeszcze jeden Batson Rainshadow RX7 IST1024F 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No, no! Pawle zawsze robiłeś patyki ze smakiem i bardzo schludnie ale tym razem przegiąłeś Ideał to mało powiedziane! Chyba z mikrometrem wszystko robiłeś Przed tym projektem Wielka Szanowna Loża chyli czoło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) No i znowu mozna oczy nacieszyc wykonanie jak i projekt pierwsza klasa Tylko koreczek troche dziurawy ale patrzac na calosc wykonania to i dziurki nie przeszkadzaja Jeszcze gdybys wstawil fotki z ugieciem to by bylo super Edytowane 9 Maja 2015 przez piotrcarp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Bajka Zresztą jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiS Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Masz talent ... Piękne patyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ten zaczap do przynet, korci mnie aby go zamongowac "nozkami" w kier szczytu, wtedy oczka nie atakuje sie grotem, tylko pod wzniesienie mozna calym lukiem kolankowym haczyka wjechac. Szybsze to niz celowanie i nie powinno drapac blanku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pewnie ze mozna U Tomka @Tomas81 widzialem wlasnie tak zrobiony zaczep, dziala jak najbardziej OK Moze sie pokusi i wstawi jakies foto W moich wlasnych wedkach zaczepow zadnych nie montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Skoro już zostałem wywołany do tablicy... Paweł chyba się nie obrazisz na fotkę Dopiszę że jest to zaczep też pod offsety i powinien być właśnie instalowany stopkami do topu. Edytowane 15 Maja 2015 przez Tomas81 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 O wilku mowa Taaa... juz sie obrazam Wstawiaj wstawiaj. Zreszta wiecej fot tych swoich patykow bys powstawial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jak pozbieram fotki a teraz ich trochę przybędzie to może w końcu namówisz mnie na ten wątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jak pozbieram fotki a teraz ich trochę przybędzie to może w końcu namówisz mnie na ten wątek Az zacytuje zeby miec potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Az zacytuje zeby miec potwierdzenie Złośliwiec Widzę że chcesz mieć haka na mnie, żebym potem się nie wyparł? Lecz ja nie taki głupi, napisałem "...może w końcu..." Czyli mam wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Loza nie zna slowa 'moze'... ewentualnie morze, jakas plaza, koktajlik i panienki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Z tą końcówką po kropeczkach zgodzę się w 100% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi