shavt Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie z st croix powinni tu zajrzeć, tak jest znacznie lepiej. Te żelastwo w dolniku konieczne było? jak z wyważeniem? ile wyszło do stopki kołowrotka?Pytam bo czekam na swojego w ciemno wybranego extremka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Tam w dolniku wiecej gumy niz zelastwa, zeby nie obijalo sie na lodce Wywaza sie na rancie szpuli mojej caldii 2500. Od srodka stopki kolowrotka cos miedzy 26-27cm, dokladnie tyle ile ma STC oryginalnie w Legend Tournament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie jedna pracownia moze brac przyklad jak sie powinno wedki projektowac i jak powinny byc wykonane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Eee tam, polskie pracownie dobrze sobie radza. Amatorowi zawsze bedzie ciezko dojsc do poziomu pracownianego. Z prostej przyczyny, praktyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Osobiscie pozbyl bym sie jeszczej tej tuleji. Ogolnie extreme w pieknym wykonaniu, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 E tam fajna jest ta tulejka.Tym bardziej że uchwyt jest zakręcany od dołu.Świetne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mnie tam tulejka sie podoba Na wage tez nie wplywa, polerowane aluminium, czyli tak 1-1.5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Projekt przemyślany, wykonanie na najwyższym poziomie - w tym wątku to norma. Bardzo mi się podoba dobór omotki do koloru blanku.Nawet pianka której nie lubię, tu wydaje się nierozerwalnym elementem całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tulejka kwestia gustu, ale od dluzszego czasu podziwiam Twoje projekty, rewelka !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 I tak mialo byc proste i za razem piekne , super.......byłoby gdybyś korek dał zamiast pianki i mały zaczep okrągły lub składany fuji i napis zamiast naklejki . Z pianką to na śledzie a nie na garby Toro lajka dostał bo to wędkorób pierwsza liga , tak czysto to tylko u jednego widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Korek jest dobry do butelki z dobrym winem a naklejka jest bo mam takie na innych wedkach i napis rzucalby sie w oczy Musze przyznac ze w realu wyglada to wszystko jeszcze lepiej niz na zdjeciach a uchwyt jakby byl robiony pod moja reke ,pasuje idealnie Jeszcze raz wielkie dzieki Pawel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 A juz mialem mowic ze jak sie Tobie nie spodoba, to moge przygarnac Co do pianki, to ja tam lubie pianke... chociaz Seekera pstragowego w piance bym nigdy nie zrobil Co do projektow, to jeszcze duzo rzeczy do poprawienia, ale jakies postepy sam widze. Wiec wydaje mi sie ze to hobby rozwija sie we wlasciwym kierunku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Fajny projekt, nawet te K które średnio lubię nieźle tu pasują. Jedna rzecz do której bym się przyczepił (do czegoś trzeba ) to omotka wykańczająca część szczytową - mogła by być bliżej krawędzi blanku wydaje mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nastepnym razem zrobie po rancie Na focie tez troche zludzenie optyczne, na zywo wyglada to przejscie na mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 I bylismy z Del Toro testowac kij w terenie a ze okonie nie chcialy wspolpracowac trzeba bylo ratowac sie pstragiem .....no i trafil sie szczupak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ale troche ponaginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ladnie kijek sie gnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No to po awarii serwera, podejscie numer 2 Takie cukiereczki by @Tomy Stadko Krakuskow I troche zelastwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Del Toro. "Ale to już byłoooooo.....". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 deja vu na forum ostatnimi czasy panuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dopóki fatamorgany nie widzę nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) deja vu na forum ostatnimi czasy panuje Ale przynajmniej już wszystko działa, jeszcze raz oczy nacieszę No może nie tymi blachami na "jot" bo tyż takie miałem Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Tomas81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ale przynajmniej już wszystko działa, jeszcze raz oczy nacieszę No może nie tymi blachami na "jot" bo tyż takie miałem Blachy dzisiaj dostaly porzadne koleczka lacznikowe, jeszcze je czeka zmiana kotwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nowe mandrele do tokarki Troche zlomu I kropkowe szklo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zazdroszczę tej tokarki :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi