DelTor0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jeden do szklaka, nastepny do czegos innego Drugi szklaczek sobie jeszcze poczeka na nowe wdzianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Fajne cylidnerki, jakiej klasy korka użyłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Fajne cylidnerki, jakiej klasy korka użyłeś ? Ebayowy portugalski w klasie extra. Jak dla mnie to do extra mu troche brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ebayowy portugalski w klasie extra. Jak dla mnie to do extra mu troche brakuje Oj niestety brakuje. I to widzę że ogólny problem bo jak pisaliśmy Pawle ja też w PL mam czasem problem z dobrym korkiem. Dlatego prywatnie już są tylko kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ano, z jakoscia troche lipa. Kupilem tez troche takiego "5 Star" klasa wyzej niz flor. Systemu tez nie urwal... A drogi jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Kumpel mówił że jeden pierścień topflora po rozwierceniu prawie mu się rozsypał. Taki dziurawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 New toy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Piękny Ulajcik !Do czego planujesz podpiąć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Tez mi sie podoba Bedzie chodzil z Seekerem SP700 plus jeszcze z jedna wedka, ale tu jeszcze sie zastanawiam nad blankiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 BArdzo ładny Ja bym dodał jeszcze knobik z korka Niech kreci !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Moze sie i kiedys knoba zmieni Kto tam wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACZKOWSKI Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Do jakiej gramatury przynęt będziesz go używać?? Nie wydaje Ci się on taki "delikatny" ?? Stoję przed pewnym wyborem dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Do jakiej gramatury przynęt będziesz go używać?? Nie wydaje Ci się on taki "delikatny" ?? Stoję przed pewnym wyborem dlatego pytam. Tak jak pisalem wczesniej, narazie bedzie chodzil pod Seekerem SP700, czyli 2-7g. Drugi patyk pewnie bedzie taki gdzies do ~12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Moze sie i kiedys knoba zmieni Kto tam wie Jak na drewienko to tylko czarny heban Choć do tego młynka trochę przyciężki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawer65 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Musiałbyś cofnąć się do pierwszej strony. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Musiałbyś cofnąć się do pierwszej strony. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Akurat pod tego MHX z pierwszej strony mam inny kolowrotek i ten zestawik mam w PL Kusi mnie zreszta troche przerobic ten blank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Akurat pod tego MHX z pierwszej strony mam inny kolowrotek i ten zestawik mam w PL Kusi mnie zreszta troche przerobic ten blank A skrob go skrob, może będzie fajniejszy Byle by nie w piance A na serio byś musiał go lakierować choć w tym masz już duże doświadczenie. Bo niestety na MHX'ach zostają ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 I cos takiego I Alpsik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Oj widze będzie zacny kijek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 A ma byc taka mocniejsza pstragowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ladne komponenty , ladny blank..... bedzie sie dzialo... mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ladne komponenty , ladny blank..... bedzie sie dzialo... mam nadzieje A po co Tobie Marcin spinning? I tak lowisz glownie na muche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Pawel, powiedz, prosze - ile wazy ten uchwyt? Zastanawiam sie nad czyms niebanalnym do nowego projektu i chcialbym miec punkt odniesienia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Pawel, powiedz, prosze - ile wazy ten uchwyt? Zastanawiam sie nad czyms niebanalnym do nowego projektu i chcialbym miec punkt odniesienia.. 59g sam uchwyt, z grafitowa rurka 68g Rurka jest w komplecie z uchwytem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi