DelTor0 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Pozamiatałeś pseudokoreczki do kosza.SUPEROWO. Ja tam lubie rozne kolory korkow Jakby byl tylko jeden, to bylo by nudno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 TFO TiCrX 12wt, czyli mocna pstragowka w spinie Kijek extra, cw to koło uncji wyjdzie, a co do pstrągówki...to znam gościa który na kijku zrobionym na 12wt, targa pstrągutki po 90-100cm w Argentynie, kijek ma sie świetnie i mocy ma aż nadto.Nie zmienia to faktu, że kiejk zacny i extra wykonany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Kijek extra, cw to koło uncji wyjdzie, a co do pstrągówki...to znam gościa który na kijku zrobionym na 12wt, targa pstrągutki po 90-100cm w Argentynie, kijek ma sie świetnie i mocy ma aż nadto.Nie zmienia to faktu, że kiejk zacny i extra wykonany. Ten tez bedzie lowil po za Europa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ten tez bedzie lowil po za Europa Gdzie sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Gdzie sie wybierasz? To nie moja wedka Mnie zatrzymala praca, wiec bede siedzial w Londynie w tym czasie Edytowane 26 Listopada 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Paweł nie tragizuj w maju się wypróbuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Paweł nie tragizuj w maju się wypróbuje Na maj to juz mam trawela 3.35m Co by daleko torpedowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To jam krótszego tylko 3.20 też travel tylko że w dwóch składach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Moj w szesciu Ale juz kombinuje czy by mu przelotek nie wymienic na jakies normalniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Od lewej: Fishawk Variegated Nylon 09V - Ocean Gudebrod Nylon 272 - Blue Dun Fishawk Nylon 066 - Navy Gudebrod Nylon 246 - Dark Blue Fishawk Variegated Nylon 17V - Iris Fishawk Variegated Nylon 09V - Ocean (color preserver) Gudebrod Nylon 272 - Blue Dun (color preserver) Fishawk Nylon 066 - Navy (color preserver) Gudebrod Nylon 246 - Dark Blue (color preserver) Fishawk Variegated Nylon 17V - Iris (color preserver) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Na maj to juz mam trawela 3.35m Co by daleko torpedowac I ten wczesniej wspomniany travel. Nie moglem znalesc odpowiedniego blanku, wiec zakupilem cos takiego. Daiwa Wilderness XT Spinning, lososiowka cw 20-60g, w szesciu kawalkach i dwoch dlugosciach, 9' lub 11' Tak na marginesie, kusi mnie, zeby przerobic po swojemu Edytowane 28 Listopada 2015 przez Del Toro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Przelotki wygladaja solidnie Bedzie ubaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Przelotki wygladaja solidnie Bedzie ubaw hahaha przelozy sie je do twojego talona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 beda pasowaly do uchwytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 I taka pstragoweczka Seeker SP 703-S Trout w wersji ascetycznej. Calosc minimalistyczna, delikatne wstawki z korkogumy pod kolor blanku. Dwie warstwy cork seal. Wlasciwie jeden kolor przewodni, plus troche srebra Tak mi sie spodobala ta wedeczka, ze juz chyba z trzeci tydzien mysle czy swojego 703 tak nie przerobic... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To teraz robisz kijek pod koguty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To teraz robisz kijek pod koguty ?? Pod koguty juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Mam nadzieję, że trafił Ci się dobry blank, bo niestety z tego nowego s-glassu wiele blanków Seekera to po prostu buble, ale te co się nie łamią od razu lub po krótkim użytkowaniu są bardzo fajne, jeden z takich ma Zbyszek @krokop zapytaj go jak wyjeżdżały metrowe szczupaki na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Swojego z s-glass juz mam trzy lata A faktycznie lamaly sie nagminnie te 754, o 703 nie slyszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Też nie słyszałem by 703, 652, 654 się połamały, no niestety jest to trochę jak kiedyś z Talonami ITM,- jedne się łamały powtarzalnie inne służą lata i dają wiele frajdy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bardzo ładny. Gdzie można obecnie nabyć taki blank ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bardzo ładnie te Seekery robisz Ten ostatni mimo/dzięki skromności jest wg. mnie piękny. Jedno co bym w nim zmienił to uchwyt i insert (ale wiadomo - to ciągnie w górę koszty).A pierwsza przelotka to Torzite 16 czy 20 (tak z ciekawości pytam...) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Też nie słyszałem by 703, 652, 654 się połamały, no niestety jest to trochę jak kiedyś z Talonami ITM,- jedne się łamały powtarzalnie inne służą lata i dają wiele frajdy... Dokladnie Trzeba patrzec i wybierac te modele, ktore daja wiekszosc pewnosc ze dluzej posluza. Kontynuujac Seekerowa zajawke, stoi jeszcze u mnie SP 700 za szafa Ciekawe czy ten bedzie malo podatny na zlamanie, ale dopiero sie za niego wezme po Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bardzo ładny. Gdzie można obecnie nabyć taki blank ? Blanki kupowalem w US (SP 703 i 700) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bardzo ładnie te Seekery robisz Ten ostatni mimo/dzięki skromności jest wg. mnie piękny. Jedno co bym w nim zmienił to uchwyt i insert (ale wiadomo - to ciągnie w górę koszty).A pierwsza przelotka to Torzite 16 czy 20 (tak z ciekawości pytam...) ? Tez mi sie podoba, dlatego napisalem ze chodze od paru tygodni i zastanawiam sie czy swojego starego tak nie przezbroic heheheIdealnie oczywiscie bylo by z jakims drewienkiem i uchwytem cos jak Andrew Fishing, no ale to juz koszty ida duzo w gore. Przelotki nie torzite, startowa 20 SIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi