Bander Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Tez mi sie podoba, dlatego napisalem ze chodze od paru tygodni i zastanawiam sie czy swojego starego tak nie przezbroic heheheIdealnie oczywiscie bylo by z jakims drewienkiem i uchwytem cos jak Andrew Fishing, no ale to juz koszty ida duzo w gore. Przelotki nie torzite, startowa 20 SIC. Ah... ten SiC mnie zmylił ... jeśli myślimy podobnie to ... przezbroisz swojego starego 703 choć też jest ładniutki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Tez mi sie podoba, dlatego napisalem ze chodze od paru tygodni i zastanawiam sie czy swojego starego tak nie przezbroic heheheIdealnie oczywiscie bylo by z jakims drewienkiem i uchwytem cos jak Andrew Fishing, no ale to juz koszty ida duzo w gore. Przelotki nie torzite, startowa 20 SIC.Chyba nie dałbyś rady bo Seekery mają stosunkowo dużą średnicę dolnika , te uchwyty z drewienkami zawężają pole manewru ze względu na średnicę wewnętrzną otworu a możliwości rozszlifowania są mocno ograniczone .Ostatnio musiałem zrezygnować z podobnego uchwytu i zastosowaniu go w trociowym Matagi , teraz na szybko zamówiłem IPS bo pomimo że to uchwyt w rozmiarze 16 to ma średnicę wewnętrzną 15 mm i to mnie satysfakcjonuje a waga tego uchwytu jest poniżej 20 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Chyba nie dałbyś rady bo Seekery mają stosunkowo dużą średnicę dolnika , te uchwyty z drewienkami zawężają pole manewru ze względu na średnicę wewnętrzną otworu a możliwości rozszlifowania są mocno ograniczone .Ostatnio musiałem zrezygnować z podobnego uchwytu i zastosowaniu go w trociowym Matagi , teraz na szybko zamówiłem IPS bo pomimo że to uchwyt w rozmiarze 16 to ma średnicę wewnętrzną 15 mm i to mnie satysfakcjonuje a waga tego uchwytu jest poniżej 20 g Wiem wiem ze ciezko Ale zakupilem AndreFishing i zobaczymy czy da sie go dostosowac do SP700. Trzeba bedzie rozwiercic o te 1.5mm, jak da rade to bedzie przy Seekerze, jak nie to pojdzie do innego blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Znudzilo mi sie juz robic pelne rekojesci z bialego korka, wiec taki secik I to by bylo na tyle w tym roku Wiec, Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich!!!!!!!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 No w końcu coś normalnego, bez białego i na normalnym śmierdzącym bruncie Ale poważniej, coś w stylu "Czarciej Szpady" szykujesz? PS. Też wesołych, choć już na PW dostałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Szczegoly po nowym roku Sporo rzeczy sie nakupowalo, trzeba je tylko z Polski przywiesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Znudzilo mi sie juz robic pelne rekojesci z bialego korka, wiec taki secik I to by bylo na tyle w tym roku Wiec, Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich!!!!!!!!!Chyba brakuje blanku do tego zestawu , ale nie jestem pewien Uchwyt też by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 TFO TiCrX 12wt, czyli mocna pstragowka w spinie Pochwal sie co to za koreczek bo napatrzeć się nie mogę. Dostawcę tak doskonałej jakości też możesz zdradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Chyba brakuje blanku do tego zestawu , ale nie jestem pewien Uchwyt też by się przydał Oj tam oj tam, jakis blank sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Pochwal sie co to za koreczek bo napatrzeć się nie mogę.Dostawcę tak doskonałej jakości też możesz zdradzic. Jesli chodzi o korek to jest to 'flor' z ebay. Z tym ze oni sprzedaja dwie wesje: flor i overstock flor. Ten overstock, jak sama nazwa wskazuje to ten ktory im zalega gdzies na magazynie, i jak dla mnie jest deko przebrany z lepszych korkow. Pewnie dlatego 'Flor' jest jakies 10-15% drozszy od tego overstock. http://www.ebay.co.uk/usr/corkrings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jesli chodzi o korek to jest to 'flor' z ebay. Z tym ze oni sprzedaja dwie wesje: flor i overstock flor. Ten overstock, jak sama nazwa wskazuje to ten ktory im zalega gdzies na magazynie, i jak dla mnie jest deko przebrany z lepszych korkow. Pewnie dlatego 'Flor' jest jakies 10-15% drozszy od tego overstock. http://www.ebay.co.uk/usr/corkringsDaj konkretne linki do tego lepszego bo ten link który wstawiłeś prowadzi do tej portugalki i ostatnio kupiłem u niej kilka razy flor który okazał się nędzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Daj konkretne linki do tego lepszego bo ten link który wstawiłeś prowadzi do tej portugalki i ostatnio kupiłem u niej kilka razy flor który okazał się nędzny Nie maja obecnie tego flora w sprzedazy, trzeba poprostu zagladac od czasu do czasu i sprawdzac. Za to tiger sie pojawil http://www.ebay.co.uk/itm/10-BURL-CORK-RINGS-11-4-X1-2-BLACK-CLOUD-BORE-1-4-/221976848608?hash=item33aed9e8e0:g:uuoAAOSw5IJWe92K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie maja obecnie tego flora w sprzedazy, trzeba poprostu zagladac od czasu do czasu i sprawdzac. Za to tiger sie pojawil http://www.ebay.co.uk/itm/10-BURL-CORK-RINGS-11-4-X1-2-BLACK-CLOUD-BORE-1-4-/221976848608?hash=item33aed9e8e0:g:uuoAAOSw5IJWe92KCzyli ten: http://m.ebay.co.uk/itm/30-CORK-RINGS-1-1-4-X1-2-BORE-1-4-FLOR-BLACK-STAINS-FREE-SHIP-/320976522399?nav=SEARCH to jest ten niby "over stock"????? A już myślałem że cacy i cenowo ... OKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Czyli ten: http://m.ebay.co.uk/itm/30-CORK-RINGS-1-1-4-X1-2-BORE-1-4-FLOR-BLACK-STAINS-FREE-SHIP-/320976522399?nav=SEARCH to jest ten niby "over stock"????? A już myślałem że cacy i cenowo ... OKI. Nie widze zeby gdzies pisalo overstock. Generalnie ten jest tanszy, bo ma czarne plamy/przebarwienia (black spots\stains) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Rzeczywiście. Na reszcie (z 4 fotek) widać słabą jego jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Rzeczywiście. Na reszcie (z 4 fotek) widać słabą jego jakość. Z tym korkiem to czysta loteria niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Noszzzzz, cholerka. Za taką kasę loterię kupować?!?!?!?!!!! Porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Noszzzzz, cholerka. Za taką kasę loterię kupować?!?!?!?!!!! Porażka. A w BRC sie pytales? Tak chyba masz nawet blisko, na miejscu moze latwiej by sie wybralo korek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Podobno na miejscu nie mozna odebrać tylko przez neta. A tak to i USA mogę kupować, ze zdjeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Podobno na miejscu nie mozna odebrać tylko przez neta.A tak to i USA mogę kupować, ze zdjeć. Ta ze Stanow to i tak z Portugalii pewnie pochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Przy dzisiejszym kursie $, jakby człowiek nie liczył, to się nie opłaca sprowadzać żadnego korka, korkogumy, tygrysa z USA. Taniej w PL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Przy dzisiejszym kursie $, jakby człowiek nie liczył, to się nie opłaca sprowadzać żadnego korka, korkogumy, tygrysa z USA. Taniej w PL. Ewentualnie z Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 To prosze takie male porowanie tego ebayowego korka EXTRA FLOR (wesja bez przebarwiem i nie 'overstock') 5 STAR (czyli niby najlepszy i zdecydowanie najdrozszy ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 flor a 5* to ja tam zbytnio różnicy nie widzę , na żywo też tak czy jednak ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Troche roznicy jest, ale nie na tyle zeby placic dwa razy tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi