skalek-77 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Normalnie zazdraszczam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja jestem za banem dla kolegi Zabraniam ! Najbardziej stylowe wędki na forum.No, może poza kratownicami Staszka ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Shrimp do mnie przemawia Adresu do wysyłki tylko brakuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 No Panie, szybki Pan Zaraz podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Wolne dzisiaj to mam czas na pierdoły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 I ostatnie TFO Zdjecia troche nie takie, pogoda lipna w Londynie i brak dobrego swiatla 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ile lb blank ? Zacnie się to wszystko prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ile lb blank ? Zacnie się to wszystko prezentuje. To jest blank muchowy, tak na oko z 17lb. Uncjowa przynete bez problemu rzucisz Wlasnie jeden z poprzednich, ktore robilem, wrocil z pstragow z Patagonii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wędka bajka !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ze smakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Bana Mu ,bana! Za dobry jest! Nie wiem dlaczego ale ten TFO chyba jest dla mnie najpiękniejszym projektem jaki widziałem w Twoim wykonaniu. Brawo Pawle! Ps. A jakiej firmy są to omotki? I skąd te wstawki? Rżnąłeś ode mnie, z "Igiełki"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Kozacki uchwyt kołowrotka!!!! Super kolorki. Wszystko idealnie pasuje. Wykonanie perfekcyjne!!!! Gratuluje talentu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Mobilnie i solidnie, a przy okazji może się podobać. Gdzie, co i na co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wlasnie jeden z poprzednich, ktore robilem, wrocil z pstragow z Patagonii W ilu kawałkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Bana Mu ,bana! Za dobry jest! Nie wiem dlaczego ale ten TFO chyba jest dla mnie najpiękniejszym projektem jaki widziałem w Twoim wykonaniu. Brawo Pawle! Ps. A jakiej firmy są to omotki? I skąd te wstawki? Rżnąłeś ode mnie, z "Igiełki"? Trzy rozne omotki robilem, ta zostala A w ktorym patyku masz taka? Mobilnie i solidnie, a przy okazji może się podobać.Gdzie, co i na co? Pewnie gdzies w ciekawe miejsce poleci W ilu kawałkach Wedkarz czy wedka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawer65 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ten projekt też bardzo mi się podoba. Super wykonanie☺Brawo.???? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacziega Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Spigot malowany? Czy seryjny kolor szary? Wedka bardzo ladna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Spigot malowany? Czy seryjny kolor szary?Wedka bardzo ladna Seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Super podoba mi się lakier na tym TFO , wszystko zarąbiście zagrało ale po uchwycie od Alps'a na pierwszy rzut oka obstawiał bym że to kij na jakieś morskie potwory a tu niespodzianka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Super podoba mi się lakier na tym TFO , wszystko zarąbiście zagrało ale po uchwycie od Alps'a na pierwszy rzut oka obstawiał bym że to kij na jakieś morskie potwory a tu niespodzianka . Kolega ma slabosc do tych uchwytow Ciezkie, ale faktycznie niebo lepiej wygladaja niz plastyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Paweł robota mistrzowska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Abu Garcia Pike Wielkosc w porownaniu do kolowrotka 2500 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 ŁADNE !!! blachy, jeszcze kilka i dom by pokrył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 no nie wiem jak wstawiasz obrazki ale ja nic nie widzę..... wszyscy brawo biją to chciałbym skrytykować ale nic nie widzę.... ciemność, ciemność widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 no nie wiem jak wstawiasz obrazki ale ja nic nie widzę..... wszyscy brawo biją to chciałbym skrytykować ale nic nie widzę.... ciemność, ciemność widzę.... Zmien przegladarke na inna i sprawdz czy bedzie dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi