popper Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Stara, juz nieprodukowana Tajka U mnie bedzie robic jako lekka lososiowka.Nie taka znów lekka . Mam i bardzo ją sobie cenię. U mnie robi na trociach, w obydwu środowiskach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Nie taka znów lekka . Mam i bardzo ją sobie cenię. U mnie robi na trociach, w obydwu środowiskach. Powinienem 'lekka' wziasc w cudzyslow Powiedzmy ze lzejsza A tak z ciekawosci, Waldek, ile twoja rekojesc ma dlugosc od srodka stopki do konca? Edytowane 10 Września 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Nie taka znów lekka . Mam i bardzo ją sobie cenię. U mnie robi na trociach, w obydwu środowiskach. Moja obsługuje jeszcze morskie bassy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jest długa, bo to przeróbka gotowego produktu CD. Uchwyt, prawdopodobnie nie był przemieszczany.Tak chciałem.Jedynie korek słabowitego lotu, na domiar dzielony (no i zbyt lekki), trafił na śmietnik historii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Mnie tez po pierwszej przymiarce wyszlo kolo 46cm od srodka stopki Mam dwie dlugie wedki, jedna ma krotka rekojesc i jakis dluzszy czas poprostu nie da sie tym lowic. Zbytnio sie czlowiek meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Osobiście nie mam nic przeciw dolnikom długim. Przecież ta długość, jest niejako wypadkową, aż nazbyt wielu czynników, by spłycać temat do tekstów w rodzaju: "u mnie nie więcej, jak do łokcia", czy też " zakładam max 34 cm od stopki, do końca dolnika" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Widzę że przygotowania pod wiadome ryby idą pełną parą. Ja wahadła biorę od Igora @dzerwys, ale Jaxonow też trzeba będzie dokupić. Składasz jakiś specjalny patyk? Ja niestety mam dwuczęściówki ale ciekawe czy w pracowni dałoby rade z nich zrobić travele? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Widzę że przygotowania pod wiadome ryby idą pełną parą. Ja wahadła biorę od Igora @dzerwys, ale Jaxonow też trzeba będzie dokupić. Składasz jakiś specjalny patyk? Ja niestety mam dwuczęściówki ale ciekawe czy w pracowni dałoby rade z nich zrobić travele? Mam dwa firmowe travele, to odpuscilem sprawe skladania wedki, ale Phenix napewno ma taki blank. W czterech czesciach chyba z tego co pamietam, jak sie rozgladalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ja mam savage geara 90g. Fajne tyle że dwa składy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Widzę że przygotowania pod wiadome ryby idą pełną parą. Ja wahadła biorę od Igora @dzerwys, ale Jaxonow też trzeba będzie dokupić. Składasz jakiś specjalny patyk? Ja niestety mam dwuczęściówki ale ciekawe czy w pracowni dałoby rade z nich zrobić travele?Wracasz na wyspe ?Po pstrągi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Wracasz na wyspe ?Po pstrągi?Tym razem inny kierunek, ale nie chcę zapeszać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Tym razem inny kierunek, ale nie chcę zapeszać.Powodzenia zatem!... bez zapeszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Powodzenia zatem!... bez zapeszkiJak pojadę na pstrągi to do Patagonii . Pstrągów generalnie nie łowię, więc jak mam gdzieś jechać to żeby było ich dużo . Dobra, to wątek Del Toro a my tu o moich planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jak pojadę na pstrągi to do Patagonii . Pstrągów generalnie nie łowię, więc jak mam gdzieś jechać to żeby było ich dużo . Dobra, to wątek Del Toro a my tu o moich planach. Mialem pisac, ze jak na pstragi to Islandia, blizej, wieksze, ale juz tam chyba byles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Mialem pisac, ze jak na pstragi to Islandia, blizej, wieksze, ale juz tam chyba byles Byłem . Jak odwiedzę wszystko co chcę to zacznę od nowa. W praktyce pewnie wyjdzie że pojadę raz i tyle . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Byłem . Jak odwiedzę wszystko co chcę to zacznę od nowa. W praktyce pewnie wyjdzie że pojadę raz i tyle . Za duzo ciekawych miejsc, zeby jezdzic tylko i wylacznie do jednego tego samego kraju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Za duzo ciekawych miejsc, zeby jezdzic tylko i wylacznie do jednego tego samego kraju Szczera prawda, dlatego korzystam z mozliwosci : albo Polska, albo Hiszpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Guzu, ryby to nie wszystko choć fajnie jak biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Guzu, ryby to nie wszystko choć fajnie jak biorą.Smiala teza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Szczera prawda, dlatego korzystam z mozliwosci : albo Polska, albo Hiszpania hehehe tez dobra opcja Ja swoja wolalem rozszezyc na troche wiecej niz dwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Smiala teza Chyba złowiłeś już swoje, więc można trochę świata zobaczyć, a przy okazji jak los da jakąś rybę złowić. Ja bym chyba zwariował gdybym miał łowić całe życie te same ryby w tych samych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Chyba złowiłeś już swoje, więc można trochę świata zobaczyć, a przy okazji jak los da jakąś rybę złowić. Ja bym chyba zwariował gdybym miał łowić całe życie te same ryby w tych samych miejscach.Ja wciąż nie nauczyłem się formuły wyjazdu trochę na ryby, trochę czegos innego.Albo jade na ryby, albo z Zona zwiedzać swiat A czy swoje juz zlapalem ? Chyba nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) A nie wolałbyś jechać z kobietą na ryby niż zwiedzać? Przy okazji zawsze coś się zobaczy. Samo zwiedzanie i leżenie na plaży jest nudne. Edytowane 13 Września 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 A nie wolałbyś jechać z kobietą na ryby niż zwiedzać? Przy okazji zawsze coś się zobaczy. Samo zwiedzanie i leżenie na plaży jest nudne. Zaprzestanmy, bo Del Toro straci watek RB na rzecz rozwazan zyciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Hahaha niedlugo jakas wedke wstawie to sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi