Przemsol Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 a mi się ta ryba zupełnie nie podoba.... nie dość że ma "pedalski" różowy pasek to jeszcze cała taka w jakieś kropki....jak chora płotka i to przerośnięta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) za to ma nie przycięte płetwy i ogon w całości a tęczakowym potworom z najjaśniejszej to prawie zawsze "czegoś" brakuje Brawo Byku Edytowane 16 Marca 2017 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A ja to Ci zazdroszczę Del Toro... bujnej czupryny i brody ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 za to ma nie przycięte płetwy i ogon w całości a tęczakowym potworom z najjaśniejszej to prawie zawsze "czegoś" brakuje Brawo Byku Ten tez jakis uciekinier i widac po nim ze troche poobijany, ale faktycznie komplet pletw sie zgadzal A ja to Ci zazdroszczę Del Toro... bujnej czupryny i brody hehehe no nie wylysieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Wypad lososiowy bez kontaktu z ryba. Jakies tam pstragi sie nie licza Przynajmniej potestowalem troche nowy zestaw, Taiaha plus Daiwa BG. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Znaczy ... baranów nie liczyłeś skoro rzuciłeś kilka razy i zaliczyłeś "kropy" (może małe łososie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Znaczy ... baranów nie liczyłeś skoro rzuciłeś kilka razy i zaliczyłeś "kropy" (może małe łososie)? Tam nie ma malych lososi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Takie info.Tuszu 'Brian Clegg' do podpisywania blankow nie polecam. Jedne sa bardzo rozwodnione a drugie o konsystencji galarety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Takie info.Tuszu 'Brian Clegg' do podpisywania blankow nie polecam. Jedne sa bardzo rozwodnione a drugie o konsystencji galarety.bo jak rodbuilding to w pełnym zakresie....nawet "przygotuj sobie sam tusz" - dlatego są przygotowane do mieszania bardziej i mniej rozcieńczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 bo jak rodbuilding to w pełnym zakresie....nawet "przygotuj sobie sam tusz" - dlatego są przygotowane do mieszania bardziej i mniej rozcieńczone Rotringa z niczym nie musze mieszac Z lakierem swoje mieszasz czy czyms innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 ja nie mieszam....używam wprost z pojemniczka ale ja to tylko udaję że buduję wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Talon Delta D74MLF2 7'3", 5-14lb, 5-18gDelfin & Delta system 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Rewelacja, a piszą że delfiny brzydkie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ładniutki zonka jest bardzo zadowolona I juz sie nie moze doczekac nowych wedeczek!!!:-) Dzieki Bardzo Panie Paweł:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Panie Paweł, a może Pan mi jakiegoś kijka kiedyś zbuduje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Rewelacja, a piszą że delfiny brzydkie Taki brzydki, że aż ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 bo brzydki i klejony na ślinę, do tego ten kontrast wykonania pozostałych elementów (in plus oczywiście)za żadne skarby ... bryyyy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 moje marzenie kijek na delfinie i delcie super kijek, świetnie to wszystko się komponuje i jeszcze ten tipet z fluo nitki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ładniutki zonka jest bardzo zadowolona I juz sie nie moze doczekac nowych wedeczek!!!:-) Dzieki Bardzo Panie Paweł:-) Oby rybki sie czepialy Panie Paweł, a może Pan mi jakiegoś kijka kiedyś zbuduje? A Ty mi nie panuj O jakims kijku zawsze mozna pomyslec moje marzenie kijek na delfinie i delcie super kijek, świetnie to wszystko się komponuje i jeszcze ten tipet z fluo nitki Jak dla mnie wlasnie ten fluo zielony tipet dopelnia calosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Śliczny. A opis!!!!!! ???????? ???????????????? Tippets-y wszystkie robiłeś tej samej szerokości? Min. dwa wyglądają inaczej niż pozostałe, nie wliczając szczytu. Edytowane 26 Marca 2017 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Śliczny. A opis!!!!!! Tippets-y wszystkie robiłeś tej samej szerokości? Min. dwa wyglądają inaczej niż pozostałe, nie wliczając szczytu. Tipety wszystkie sa na dwie nitki, oczywiscie oprocz szczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kilka slow o blanku? Tak dobry jak art-rod zachwala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Znaczy aparat oszukuje? Tippet wzmocnienia szczytówki wydaje się szerszy, podobnie jak tippet na przedostatniej przelotne. Na fotkach oczywiście. Pytam bo widząc Twój perfekcjonizm, niemożliwe jest żebyś coś takiego nie zauważył lub zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Kilka slow o blanku? Tak dobry jak art-rod zachwala? Nie mam pojecia co Art-Rod mowi na temat tego blanku. Pewnie niektorym sie spodoba, innym nie.Dosc szybki, ale nie taka typowa sztywna sandaczowa szpada. Musialbym sobie nim polowic zeby wyrobic o nim zdanie, tak prawde mowiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Znaczy aparat oszukuje? Tippet wzmocnienia szczytówki wydaje się szerszy, podobnie jak tippet na przedostatniej przelotne. Na fotkach oczywiście.Pytam bo widząc Twój perfekcjonizm, niemożliwe jest żebyś coś takiego nie zauważył lub zostawił. Bokeh, taki efekt w fotografii, masz czesc planu (jakis szczegol) super ostra, a reszta sie rozmywa w mniejszym lub wiekszym stopniu.Ten efekt rozmycia daje wrazenie ze niektore tipety sa grubsze. Jak klikajac na fote ja powiekszysz, to bedziesz widzial lepiej ktory element jest ostry, a ktory nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi