Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

:P za to ma nie przycięte płetwy i ogon w całości  :D a tęczakowym potworom z najjaśniejszej to prawie zawsze "czegoś" brakuje :rolleyes:

Brawo Byku  :)

Ten tez jakis uciekinier i widac po nim ze troche poobijany, ale faktycznie komplet pletw sie zgadzal :)

A ja to Ci zazdroszczę Del Toro... bujnej czupryny i brody

hehehe no nie wylysieje ;) 

Ładniutki zonka jest bardzo zadowolona I juz sie nie moze doczekac nowych wedeczek!!!:-) Dzieki Bardzo Panie Paweł:-)

Oby rybki sie czepialy :)

Panie Paweł, a może Pan mi jakiegoś kijka kiedyś zbuduje? 

A Ty mi nie panuj  :D O jakims kijku zawsze mozna pomyslec ;)

moje marzenie kijek na delfinie i delcie :) super kijek, świetnie to wszystko się komponuje i jeszcze ten tipet z fluo nitki  :good:

Jak dla mnie wlasnie ten fluo zielony tipet dopelnia calosci. 

• Like 1

Kilka slow o blanku? Tak dobry jak art-rod zachwala?

Nie mam pojecia co Art-Rod mowi na temat tego blanku. Pewnie niektorym sie spodoba, innym nie.

Dosc szybki, ale nie taka typowa sztywna sandaczowa szpada. 

Musialbym sobie nim polowic zeby wyrobic o nim zdanie, tak prawde mowiac. 

Znaczy aparat oszukuje? :)

Tippet wzmocnienia szczytówki wydaje się szerszy, podobnie jak tippet na przedostatniej przelotne. Na fotkach oczywiście.

Pytam bo widząc Twój perfekcjonizm, niemożliwe jest żebyś coś takiego nie zauważył lub zostawił. :)

Bokeh, taki efekt w fotografii, masz czesc planu (jakis szczegol) super ostra, a reszta sie rozmywa w mniejszym lub wiekszym stopniu.

Ten efekt rozmycia daje wrazenie ze niektore tipety sa grubsze. Jak klikajac na fote ja powiekszysz, to bedziesz widzial lepiej ktory element jest ostry, a ktory nie.