smudek Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 jak wagowo wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 jak wagowo wyszło ? 94g, sam blank 53g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Nie przejmuj się jakimiś tipetami:-) To wędki dla kobiety będzie dobrze jak dotrwają do końca sezonu!!!:-) Mi się podoba Masakrycznie i to jest najważniejsze :-) Pełna Profeska:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Z zazdrości aż mnie mdli . Piękny kijek i piękne fotki. Nawet brzydota Januszowego dziecięcia ( Janusz wybacz mi proszę niewyparzony jęzor ) wydaje się w tym przypadku niezbyt dokuczliwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Z zazdrości aż mnie mdli . Piękny kijek i piękne fotki. Nawet brzydota Januszowego dziecięcia ( Janusz wybacz mi proszę niewyparzony jęzor ) wydaje się w tym przypadku niezbyt dokuczliwa. Arturze nie żartuj, tyle razy już to słyszałem, tyle razy tłumaczyłem dlaczego są takie nie inne, że już traktuję takie stwierdzenia niemal jak komplement Bardziej mnie zdumiewają enigmatyczne stwierdzenia typu "klejony na ślinę", że co, uchwyt sam w sobie, uchwyt do blanku, tego nie ogarniam. I też jakoś z tym muszę żyć Del Toro gratulacje dajesz radę, robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Arturze nie żartuj, tyle razy już to słyszałem, tyle razy tłumaczyłem dlaczego są takie nie inne, że już traktuję takie stwierdzenia niemal jak komplement Bardziej mnie zdumiewają enigmatyczne stwierdzenia typu "klejony na ślinę", że co, uchwyt sam w sobie, uchwyt do blanku, tego nie ogarniam. I też jakoś z tym muszę żyć Del Toro gratulacje dajesz radę, robi wrażenie I odebrałaś moje zawoalowane przesłanie poprawnie . W stosunku do wersji które oglądałem ,ten delfin wygląda bardzo przyjemnie, wręcz subtelnie. Szczególnie podoba mi się gruba wyrazista struktura maty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Nie przejmuj się jakimiś tipetami:-) To wędki dla kobiety będzie dobrze jak dotrwają do końca sezonu!!!:-) Mi się podoba Masakrycznie i to jest najważniejsze :-) Pełna Profeska:-)Kamil wież że za tą wy powiedź możesz nocować w garażu .Super robota Pawle Edytowane 28 Marca 2017 przez albercik2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Haha zdaje sobie z tego sprawe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Haha zdaje sobie z tego sprawe:-) Trzeba bedzie zrobic screena i podeslac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) Arturze nie żartuj, tyle razy już to słyszałem, tyle razy tłumaczyłem dlaczego są takie nie inne, że już traktuję takie stwierdzenia niemal jak komplement Bardziej mnie zdumiewają enigmatyczne stwierdzenia typu "klejony na ślinę", że co, uchwyt sam w sobie, uchwyt do blanku, tego nie ogarniam. I też jakoś z tym muszę żyć Del Toro gratulacje dajesz radę, robi wrażenie nie ma żadnej enigmy, brzydki jest i tyle , nikt też jak na razie nie wymyślił estetycznego przejścia uchwytu w blank i pewnie się też nie danigdy o tym uchwycie nie napisałem, że jest zły technicznie, a nawet niejednokrotnie wprost przeciwniepo prostu "zysk" nie jest w stanie pokonać mojego poczucia estetyki i tyle , to raczej mój problem, a nie uchwytu, jeśli komuś to nie przeszkadza, to będzie miał tylko lepiej Edytowane 28 Marca 2017 przez BazyL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to u mnie niestety tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 i dobrze, też bym tak chciał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Talon VI Plus 100MLXF2 10'0", 6-10lb, 3.5-14g flor, uchwyt restaffine, torzite 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Super wyszlo Panie Paweł!!! Juz chcialbym je zobaczyc:-) No I Zona nie moze sie doczekac nowego sprzetu:-) Zajebista robota!!!!Dziekuje Bardzo!!! Edytowane 30 Marca 2017 przez suli102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Wiosna idzie, tyczki do sadzenia pomidorow Kamil masz, czego wiecej chciec od zycia Samych tych kleniochow 60+ zycze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Cześć gdzie taki korek można trafić. Edytowane 30 Marca 2017 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Cześć gdzie taki korek można trafić. Na ebay, ale ostatnio widzialem w takiej jakosci w pazdzierniku. A generalnie sprawdzam codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Gdzie jest do kupienia taki FLOR, no gdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Uuuuu Panie Paweł, jak zwykle majstersztyk... Zawsze z wielką przyjemnością i ciekawością zaglądam do Twego wątku, jestem pełen podziwu kunsztu wykonania każdej wędki!! Szczerze zazdroszczę umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Gdzie jest do kupienia taki FLOR, no gdzie ???? Ostatni raz widzialem w pazdzierniku, pomyslalem ze wroce z pracy i wtedy sobie kupie na spokojnie I tyle go widzialem hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 i ja miałem właśnie spytać o korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To juz byla koncowka tego korka co mialem, trzeba zaczac ponownie polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Flor, ktory kupilem ostatnio... w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 bo jest flor polski i zagramaniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Talon idealo. Mniaaaaaaam. ???????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi