suli102 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Panie Paweł chyba czas pomyśleć o jakimś Boronie:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 na bogato Piękny kij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Pawel - dalbys w zblizeniu fotke uchwytu na przynete? Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Pawel - dalbys w zblizeniu fotke uchwytu na przynete? Co to takiego? Chcesz, masz Ale co to dokladnie, to nie wiem. W swoich prywatnych nie uzywam zaczepow. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Uchwyt jak I całość przelotek z Legend Elite z odzysku:-) Tytany Torize:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Phenix Karabela PSW 790ML 7'9", 10-20lb, 14-65g, przerobka od zera. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A tak sie wywaza: z kolowrotkiem 400g z kolowrotkiem 280g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Czyzbys nie trafił ze strukturą maty tulejek? W tej dolnej nie dopracowałeś krawędzi. Opis cały na zloto czy tylko nazwa firmy i modelu? Dałeś taki set jak proponował Artur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Z Arturem gadalismy o innej wedce, w tej zostaly oryginalne przelotki, zostal tylko zmieniony spacing.Maty w tulejkach sa deko rozne, zycie, nie da rady wszystkiego dostac takie jakby sie chcialo.Czesc opisu tylko zolto/zlota, reszta biala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Bardzo podoba mi się to minimalistyczne żonglowanie kolorami i kształtem.Wszystko ma tu swój początek i koniec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba67810 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoszę się kiedyś do Pana po sandaczówkę jeśli można Patyki robione z pasją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoszę się kiedyś do Pana po sandaczówkę jeśli można Patyki robione z pasją Jak sobie zakupie posiadlosc ziemska z zamkiem, to moze wtedy awansuje na Pana Ale dzieki za dobre slowo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Lososiowy travel dostal swoja szanse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ja tam przesadnym estetą nie jestem... pragmatyk bardziej... niemniej fotki jasno pokazują, że Toro wędki kręci z iście chirurgiczną precyzją. Estetyka na 11 w skali do 10. Piękne kije. Pełen szacunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 co to za blank Byku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ja tam przesadnym estetą nie jestem... pragmatyk bardziej... niemniej fotki jasno pokazują, że Toro wędki kręci z iście chirurgiczną precyzją. Estetyka na 11 w skali do 10. Piękne kije. Pełen szacunek. Jeszcze samozadowolenia nie osiagnalem, sa rzeczy ktore mozna poprawic co to za blank Byku? Daiwa Szkocja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 St.Croix Legend Extreme 5G70MHF2 -B, 7'0", 8-14lb, 10-21g 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Pięknie - , prosto, skromnie i elegancko - tak jak lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Pięknie - , prosto, skromnie i elegancko - tak jak lubię I głowę dałbym , że lepiej niż z fabryki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 I głowę dałbym , że lepiej niż z fabryki .No to chyba wątpliwości nie podlega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie wiem Panowie czy lepiej niz z fabryki. Nie mialem fabrycznego STC. Lowic lowilem, ale nie bylo czasu sie przygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie wiem Panowie czy lepiej niz z fabryki. Nie mialem fabrycznego STC. Lowic lowilem, ale nie bylo czasu sie przygladac Hehe Nie ma czasu bo w PL nie łowisz :D My tutaj to tylko patrzymy się na sprzęt... Branie jest tzw. ocknięciem z zauroczenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Hehe Nie ma czasu bo w PL nie łowisz :D My tutaj to tylko patrzymy się na sprzęt... Branie jest tzw. ocknięciem z zauroczenia Dlatego w ramach solidarnosci z Wami, 'lowie' lososie w UK. Kilka wypadow, iles tam dni nad woda, bez kontaktu, nawet splawu ryby nie widzielismy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw65 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam,czy istnieje możliwość zbudowania wedki,seekera moc6-12lb,5-21gram bodajże to jest SH792SC.Panska wedka mi się podoba,jestem starej daty,takze rekojesc może być pelna,jaki bylby koszt ,pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi