Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Skromnie i elegancko Paweł !!!! Przyzwyczaiłeś "nas" już trochę do takiego stylu a mimo to każda wykonana przez Ciebie wędka w tej koncepcji jest po prostu ładna!

Apropos tego o czy pisaliśmy w wątku "dolnik-inspiracje" ten projekt to najlepszy komentarz do tych postów.... Warto wstawiać takie projekty mimo że 'wszystkie" ich elementy są "wszystkim" dobrze znane  ;) a jednak sztuka ich połączenia, proporcje zarówno ilościowe, długościowe, średnicowe, kształtowe czy jakie tam jeszcze nie wymyślić dają niczym nie zastąpiony obraz całości.

Brawo  :wub:

• Like 3

Jesli to nie tajemnica, to napisz proszę na jakim blanku powstał ten łososiowy travel? Wyglada kozacko!

Dawca Daiwa Szkocja, wilderness XT z tego co pamietam. Chyba juz skonczyli ja produkowac.

Wyglada przekozacko! Jedyne co bym w nim zmienił to wstawił jakiś fajny insert w uchwyt (np z woovenu).

Całość przepiękna!

Mozna i insert, ale mialo byc w miare po taniosci. Wedka i tak dostanie niezle po tylku w ciezkich warunkach ;)

Skromnie i elegancko Paweł !!!! Przyzwyczaiłeś "nas" już trochę do takiego stylu a mimo to każda wykonana przez Ciebie wędka w tej koncepcji jest po prostu ładna!

Apropos tego o czy pisaliśmy w wątku "dolnik-inspiracje" ten projekt to najlepszy komentarz do tych postów.... Warto wstawiać takie projekty mimo że 'wszystkie" ich elementy są "wszystkim" dobrze znane  ;) a jednak sztuka ich połączenia, proporcje zarówno ilościowe, długościowe, średnicowe, kształtowe czy jakie tam jeszcze nie wymyślić dają niczym nie zastąpiony obraz całości.

Brawo  :wub:

Dzieki Arek za dobre slowo :) Musze jakas cepelie niedlugo zrobic, zeby ludziska zaskoczyc hehehe  :D

• Like 2

Skoro to z dawcy tzn. że napracowałeś sie trochę przy nim.

Opisz co, czym i w jaki sposób o ile ci się chce. Wyglada idealnie, myślałem że to jakiś oryginal ale "Salmon Seeker"

Dwie strony wczesniej jest foto obratego do naga blanku, mozna sobie porownac ;) 

Generalnie przerobka od zera, lacznie z lakierowaniem blanku. 

Opisz wrażenia. Ugięcie, praca pod ryba, możliwości rzutowe itd. Patyków o takiej mocy w travelu na rynku jak na lekarstwo. Mam nadzieję, ze to nie będzie miotła ;)

hahaha moze i opisac, ale to moja prywatna wedka  :D

Super wyglada na fotkach, zobaczymy niebawem jak w realu sie spisze ;)

Jeszcze pare dni  ;)