Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

Goły to jest. To widać na fotce.

Nic więcej nie napiszesz? Jak lakierowałeś? Czym (lakier, narzędzie)?

Czyli tak, lakierowalem najpierw czarna farba a pozniej poszla na to wcierka z lakieru do omotek. Wyszlo srednio, wiec znowu zdzieralem do zera.

Ostatecznie wymieszalem lakier do omotek z czarnym lakierem do paznokci i tym zrobilem wcierke w blank  :D

Do wcierki uzylem silikonowej rekawiczki, wazne zeby kupic takie bez talku. 

Ostatecznie wymieszalem lakier do omotek z czarnym lakierem do paznokci i tym zrobilem wcierke w blank  :D

Do wcierki uzylem silikonowej rekawiczki, wazne zeby kupic takie bez talku. 

Ooooooooo, cholera!!!!!

Lakier z żywicą, niezły mix!!!!! Oby warunki atmosferyczne nie wykończyły tego kija za szybko.  :huh:

Nie wiem jak można gumową rękawiczką wtrzeć lakier do połysku?

Chyba że go nakładasz i ściągasz nią "do zera". Wiadomo że cieniutka warstewka zostanie ale że smugi nie zostają?   :huh:

Ooooooooo, cholera!!!!!

Lakier z żywicą, niezły mix!!!!! Oby warunki atmosferyczne nie wykończyły tego kija za szybko.  :huh:

Nie wiem jak można gumową rękawiczką wtrzeć lakier do połysku?

Chyba że go nakładasz i ściągasz nią "do zera". Wiadomo że cieniutka warstewka zostanie ale że smugi nie zostają?   :huh:

Szczerze to lepiej mi sie wcieralo niz jakimis szmatkami czy tam innym badziewiem ;) 

Troche pracy jest, ale jak czlowiek sie postara to wychodzi bez zadnych smug.

• Like 1

Talon VI Plus 100MXF2

10'0" (3.05m), 8-20lb, 7-28g
Trociowka, lekka lososiowka. Swiatlo lipa, ale nie bylo czasu na czekanie na lepsze ;)

Jak ten kijek wypada jeśli chodzi o katapultowanie przynęt o masie w granicach opisu?

Do tej pory śmigam z Taiahą, w podobnych parametrach ale wydolność rzutowa raczej przeciętna. Za to czułością, pewnym zacięciem i holem nadrabia. 

• Like 1

Jak ten kijek wypada jeśli chodzi o katapultowanie przynęt o masie w granicach opisu?

Do tej pory śmigam z Taiahą, w podobnych parametrach ale wydolność rzutowa raczej przeciętna. Za to czułością, pewnym zacięciem i holem nadrabia. 

Za dwa tygodnie bede mogl zdac relacje z pola walki. Ale w dole, pewnie lepiej niz tajka.

To calkiem inne blanki, ja sie smialem ze ten talon to kleniowka przy tajce ;) 

Talon ma zdecydowanie delikatniejsza szczytowke niz tajka, ale bardziej nieustepliwy dolnik w dole. 

Tajka mocniejsza w szczycie, ale szybciej wejdzie w ugiecie po sama rekojesc.

Talon, zdecydowanie lepszy balans, przy czym sam blank prawie 120g...

Beda dwa takie talony i tajka (taka jak Twoja) w akcji, wiec niedlugo bede mogl wiecej powiedziec.

• Like 1