Tomek Wielgus Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Super wyszło.Jakiej nici użyłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak na mnie to najbardziej cepeliowa wedka jaka zrobilem Zamysl z omotkami byl troche inny, ale jak skleilem rekojesc to pomyslalem - ale kupa Wiec poszedlem w bardziej stonowane omotki, oryginalnie mial byc fishawk orange 221 i biala wstawka. A teraz jest fishawk sunburst 200 i czarna nitka jako tipet. I teraz, po pierwszym wrazeniu 'ale kupa', ta wedka zaczyna mi sie podobac Mysle ze wlasnie ta stonowana nitka nadala calej wedce to cos. Pomaracz jednak zbytnio by odbiegal od calej kolorystyki korkow itd.A nitka wyglada wizualnie tak swietnie, ze ostatnio dokupilem pare dodatkowych szpulek na zapas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Nooooo, idealooo!!!! Dopiero teraz zauważyłem "ten tippet" jak gdy o nim napisałeś. Jest u dołu omotki? Z 2-3zwoje?Rzeczywiście wszystko (omotki) gra idealnie z rękojeścią. Nawet uchwyt z blankiem. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 3 zwoje czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Paweł a Ty mi grasz na nerwach ta nicią ,której za cholerę nie moge tu w Pl zdobyć co ?: ) Specjalnie to zrobiles ,specjalnie ją wybrałeś co ? Przyznaj się Ah teraz dopiero doczytałem,że to nie fishowk orange tylko inna - również fajna . Juz wertuję internety i szukam takiej Edytowane 7 Stycznia 2018 przez "Paweł" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Coz, lubie sobie potrolowac Tez chcialem uzyc tej fishawk orange, ale przy okazji zakupilem sobie ten sunburst tez. I ten sunburst na szpulce tez wyglada jak pomaranczowy.Wstawialem porownanie tych nitek przed i po lakierowaniu ze dwie strony wczesniej w watku oraz w watku o niciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Coś mi się zdaje ze zobaczę tego travelka na własne oczy . Co to za blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Coś mi się zdaje ze zobaczę tego travelka na własne oczy . Co to za blank? Ano zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ano zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Kijek super. Też mam pytanie jaki to blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Kijek super. Też mam pytanie jaki to blank. Powiem tak, blank z seryjnego patyka, ciezki. Jakbym zbroil jeszcze raz, kupilbym Blassa F travel 15lb od Krzyska Zielinskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Kijek super. Też mam pytanie jaki to blank.Obstawiam Shimano Exage S.T.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Obstawiam Shimano Exage S.T.C. Trafiony zatopiony, ale w sumie latwo bylo Sam blank po oskrobaniu 120g przy okolo 2.7m dlugosci... plus taki ze wyglada na gniotsa nie lamiotsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 I jest i 'czarna bestia' 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Powiem tak, blank z seryjnego patyka, ciezki. Jakbym zbroil jeszcze raz, kupilbym Blassa F travel 15lb od Krzyska Zielinskiego.Ale to juz koszta. Taki sam blank to ponad 700Pln. Szkoda, ze Pan Zielinski nie robi blankow krotszych, takich ponizej 7 stop. A travelek, owszem cepelia tyle ze zajebiscie wykonana. Mi osobiscie podobaja sie jednolite rekojesci, albo korek w jednym kolorze albo pianka plus pierscienie czy jak tam sie to nazywa. Dodam jeszcze, ze bardzo mi przypadl do gustu ten bursztynowy kolor omotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Ale to juz koszta. Taki sam blank to ponad 700Pln. Szkoda, ze Pan Zielinski nie robi blankow krotszych, takich ponizej 7 stop. A travelek, owszem cepelia tyle ze zajebiscie wykonana. Mi osobiscie podobaja sie jednolite rekojesci, albo korek w jednym kolorze albo pianka plus pierscienie czy jak tam sie to nazywa. Dodam jeszcze, ze bardzo mi przypadl do gustu ten bursztynowy kolor omotek. Taka przerobka, liczac ilosc pracy, wychodzi mniej wiecej tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Taka zimowa okazyjna produkcja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Czym malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Lakier dwuskladnikowy, proszek fluo fioletowy, brokat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Aahhaa. Oby były elastyczny (lakier). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Trzeba bylo to kiedys zrobic, pierwsza mucholapka TFO TiCrX #8 Dzieki @Ark70 za rady 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wejściówki PacBuy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Wejściówki PacBuy? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Kijek bardzo ładny,ale jakość zdjęć super. Chciałbym umieć takie dobre fotki robić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Kijek bardzo ładny,ale jakość zdjęć super. Chciałbym umieć takie dobre fotki robić. Sam zaczynalem od zdjec robionych telefonem, teraz robie aparatem z jasnym obiektywem - sigma art 18-35 f1.8Ale generalnie nawet telefonem zrobi sie fajne zdjecia, glownie chodzi o dobre swiatlo, bez tego nawet wypasionym sprzetem duzo sie nie osiagnie.Czekam zawsze na jasny dzien i dopiero wtedy robie foty, studia w domu budowac nie bede 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi