Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł,- nie będę się silił na oryginalność, a Sławek użył chyba najbardziej pasującego określenia.

Nie po raz pierwszy pokazujesz odwagę żonglowania kolorami kontrastowymi i mnie się Twoje poczucie smaku bardzo podoba.

Ta wędka ma w swoim wyglądzie jakąś taką grację  :)

Jeśli mnie wzrok nie myli to drewno użyte jako insert i zakończenie to drewno oliwne,- tak?

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

Jeśli mnie wzrok nie myli to drewno użyte jako insert i zakończenie to drewno oliwne,- tak?

Arek, tak oliwka. Od mojego dealera drewna @Ark70 :D 

Tak sie sklada ze wlasnie czytalem fragment 'Glowacica wedkarza doskonalego' twojego autorstwa, moze i ta wedka by sie sprawdzila przy takim lowieniu ;)

• Like 1

Na pewno warto spróbować jej zarówno na trociach/łososiach jak i głowacicach, jak dla mnie ma wszystkie potrzebne atrybuty by głowacice łowiła  ;)

Krótko, co do fragmentu ze wspomnianej książki, wciąż mam trochę niesmak, że napisałem ten rozdzialik...

To powinien napisać ktoś bardziej doświadczony ode mnie... 

• Like 1

Arek, tak oliwka. Od mojego dealera drewna @Ark70 :D

W tym momencie wrodzona skromność każe mi zaprotestować. :)

Uważam się  za prostego strugacza i piewcę piękna  drewna wszelakiego.

A wędka piękna jak zwykle :)

Edytowane przez ark70
  • Like 2

• 2 miesiące temu...

Osobiście wolę delfiny i minimalizm ale w przypadku Twoich wędek zawsze oglądam je z przyjemnością. Nie da się tym projektom odmówić wysublomowanej elegancji

Może użytkowo wolisz, bo jakoś nie dostrzegam osobliwego piękna w tych jakże do siebie podobnych konstrukcjach opartych o uchwyty delfin. 

• Like 3