arturkieljan Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Mam pytanie pański boron 15lb w jakiej jest długości ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Mam pytanie pański boron 15lb w jakiej jest długości ? 2.13m / 7'0" jak ktos woli w stopach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Wypadaloby nadrobic zaleglosci we wlasnym watku Na poczatek Amazonia/Brazylia Wiecej tutaj: http://jerkbait.pl/topic/130645-artykuł-welcome-to-the-jungle/ 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Hej, A gdzie następna wyprawa?B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Hej,A gdzie następna wyprawa?B. Jak przebrne przez 3000 zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Ale dokąd planujesz teraz pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Ale dokąd planujesz teraz pojechać Z Boliwii wrocilem tydzien temu Takze narazie brak planu na nastepny wyjazd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 I jak oceniasz wyjazd w porównaniu do Brazylii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 I jak oceniasz wyjazd w porównaniu do Brazylii? Calkiem inna bajka, Boliwia duzo ciezsza, warunki trudniejsze i tysiace meszek. A i mielismy pecha bo po 3 dniach poszla glina rzeka i koniec lowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 To jest właśnie to... pół roku coś planujesz a tu albo mała albo duża woda, albo pełnia albo nie wiadomo co jeszcze. Zawsze niespodzianki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Talon VI Plus 100MLXF23.05m, 6-10lb, 3.5-14g 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 ... co prawda siedze juz na walizkach przed odlotem na niewendkarski urlop, ale jak widze cos nowego w Twoim watku Pawel to trudno nie zajrzec i jak zwykle nie doznaje zawodu,- Pieknie !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam I następny Talon VI+ z tytułem szlacheckim , zrobiony z dużym smakiem (jak dla mnie tematycznie Rastaffine ) . Brawa wielkie , piękne są te dodatki , super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Byku gdzie kupiłeś uchwyt i tuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Byku gdzie kupiłeś uchwyt i tuleje Tuleje na ebay, a uchwyt od Krzyska Zielinskiego (FA), ale to lata temu. Takze nie wiem czy jeszcze ma te uchwyty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Composite Developments XLS8'6", 6-12lb, 5-21g 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 St.Croix Legend Elite2.90m, 12-25lb, 14-56g 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) St.Croix Legend Elite2.90m, 12-25lb, 14-56g Niezła precyzja Rozglądam się za blankiem pod rzeczną troć i łososia, wart uwagi?Teoretycznie seria na to wskazuję, ale nie miałem okazji pomachać. Edytowane 4 Listopada 2019 przez maniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Niezła precyzja Rozglądam się za blankiem pod rzeczną troć i łososia, wart uwagi?Teoretycznie seria na to wskazuję, ale nie miałem okazji pomachać. Mocna wedka, nie wiem czy blank dasz rade dostac. Pewnie seryjniak tylko wchodzi w rachube.Kumpel prawdopodobnie bedzie na lososiach testowal na wiosne, takze wtedy wiecej info bede mial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 jaki rozmiar tej RV-ki dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 jaki rozmiar tej RV-ki dałeś? 25, taka sama wysokosc jak 25KLH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Niezła precyzja Rozglądam się za blankiem pod rzeczną troć i łososia, wart uwagi?Teoretycznie seria na to wskazuję, ale nie miałem okazji pomachać.Warto nia pomachac, zapewniam Cie. Szczegolnie jak ktos mial juz pare trociowek w rece i troche nimi polowil po wzieciu tej do reki nie bedzie chcial jej oddac a po lowieniu to dopiero nie odda .Z tego co slysze ze srodowisk znanych mi trociarzy jest to jeden z najlepszych trociowych blankow jaki ukazal sie na rynku w przeciagu ostatnich .... przynajmniej 10 lat....Ja sam choc, nie przypadla mi do gustu zadna wedka z StC z tej serii i nie jestem ani miarodajnym ani obiektywnymw w tej ocenie,- te wedke wzialbym na trocie.... gdym nie mial swojego Hardego gdyz uwazam, ze jest bardo dobrym i wygodnym narzedziem do lowienia troci,- rzecznych troci. Edytowane 5 Listopada 2019 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Parametrami "na sucho" to dla mnie strzał w 10 pod Słupie czy Drwęcę Wezmę pod uwagę w ostatecznym wyborze. Ps. Miałem okazję pomachać tylko Avidami z St Croixa, użytkowałem jedną 17 funtową szpadę, rozstałem się po jednym sezonie ale to było dobrych kilka lat temu... Edytowane 5 Listopada 2019 przez maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 W tym ww StC bedziesz mial dosc latwy do rzucania woblerami trociowymi szczyt, ale nie klekajacy pod Longiem 3 i potezny zapas mocy w dolniku. Duzym plusem tego blanku jak i wiekszosci kijow pow 9" z tej serii jest dosc plynny przyrost mocy odczuwalny przy progresywnym ugieciu. To ze nie ma "dziury"w przyroscie mocy jest zawsze gwarantem bezpiecznego i pewnego holu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dokładnie oto mi chodzi, szukam prawdziwego kija z serii Salmon & Steelhead właśnie charakteryzujący się taką akcją Z serii "łososiowatych" mam Phenixa BCX 8'8 17lb ale dość krótki i moc mogłaby być o kilka funtów większa, dlatego jestem zmuszony mieć coś mocniejszego i dłuższego. Dlatego to taka bardziej sandaczowa kosa wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi