DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ło w mordę.. A cóż to za omotka[emoji44][emoji57]? Jest piękna jak zresztą cały kijek. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Fishawk Variegated Nylon 13V - Stone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Fishawk Variegated Nylon 13V - Stone A gdzie można kupić? Dzięki za info. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Prawdziwy tygrys Pawel Fajny pomysl na omotki pasujace do korka.Calosc tez fajnie gra. Mimo ze foty fajne, to mysle ze w naturze ta grak kolorow czyli czerni, tygrysa i srebrnych przelotek i cokolikow prezentuje sie jeszcze bardziej gustownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ładne fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Prawdziwy tygrys Pawel Fajny pomysl na omotki pasujace do korka.Calosc tez fajnie gra. Mimo ze foty fajne, to mysle ze w naturze ta grak kolorow czyli czerni, tygrysa i srebrnych przelotek i cokolikow prezentuje sie jeszcze bardziej gustownie. Dokladnie, na zywo duzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 A gdzie można kupić? Dzięki za info. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka https://www.guidesnblanks.com/p/fishhawk_varigated_nylon_thread Niestety tej nitki juz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 https://www.guidesnblanks.com/p/fishhawk_varigated_nylon_thread Niestety tej nitki juz nie ma.Szkoda, świetnie wygląda. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Szkoda, świetnie wygląda. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Tez caly czas sprawdzam, bo kiedys mieli taka niebieska. Teraz pewnie kilka szpulek bym odrazu kupil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 CD Sunrise BJM290M 2.30m, 6-12lb, 6-24g 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ciekawy pomysł połączenia w projekcie prostoty z elegancją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Drewno i T2...złote a skromne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Powiem tak... mam Megabass Pagani Trout PTL 77 ML. To nie była tania wędka. Obejrzałem go tak sobie teraz właśnie dokładnie. Dobór kolorów nici itp podobny do Pawła, gra idealnie z kolorem blanku, wykonanie i szlif korka na rękojeści także, zbiega się idealnie, żadnych nierówności szczelin itp (jakość korka gorsza u nich, ale to pominąć można), ale precyzja położenia lakieru na omotkach... Paweł bijesz ich na głowę. A dodam, że dla mnie wędka to raczej coś mocno użytkowego i jak bym miał łowić kijem o odpowiadających mi parametrach i parchatej, dziurawej rękojeści to wolę taki, niż piękne coś co mi nie odpowiada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 A gdzieżeś taki ładny korek dostał Pawle ? I taki ładny blank... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dzieki Panowie Korek jak zwykle na ebay, ale to loteria. Raz trafisz, dwa razy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Mnie się też podoba????. Jeszcze raz dzieki byku i działamy dalej????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Blank z mojej szafy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Pod jakie lowienie ten blank bedzie mial zastosowanie i do jakich przynet.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Pod jakie lowienie ten blank bedzie mial zastosowanie i do jakich przynet.? To juz wlasciciela wedki trzeba by sie pytac do czego on tam bedzie go uzywal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Dzieki za wyczerpujaca odp.Wszystko ladnie zbudowane itd.Dla mnie jednak wazniejszy jest opis i wrazenia budowniczego pod co moze byc stosowana wedka.Nie jest oblatany blank,ze wszystko wiadomo.Poszukam opisu w necie.Jeszcze raz dzieki. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 To jeszcze stara dobra produkcja NZ.Już takich nie robią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 defetysta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dzieki za wyczerpujaca odp.Wszystko ladnie zbudowane itd.Dla mnie jednak wazniejszy jest opis i wrazenia budowniczego pod co moze byc stosowana wedka.Nie jest oblatany blank,ze wszystko wiadomo.Poszukam opisu w necie.Jeszcze raz dzieki. Ten blank to juz moze z 10 lat nie jest produkowany, generalnie z przeznaczeniem na lososiowate. Ale kolega juz dwa sandacze na niego wyciagnal A na sandacze to bym go nie zabral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Miałem wędzisko Sunrise, w wersji 2,9m 12lb, 6-24g. Wykombinowałem sobie, że to będzie taki mocniejszy pstrągowy + przyłowy.Okazał się bardzo uniwersalnym.Łowił wszelkie gatunki z odrzańskiej wody........ No może z pominięciem suma, brzany i jazia, których akurat nim nie "trafiłem". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Miałem wędzisko Sunrise, w wersji 2,9m 12lb, 6-24g. Wykombinowałem sobie, że to będzie taki mocniejszy pstrągowy + przyłowy.Okazał się bardzo uniwersalnym.Łowił wszelkie gatunki z odrzańskiej wody........ No może z pominięciem suma, brzany i jazia, których akurat nim nie "trafiłem".To był bardzo fartowny kijek :) . Następnym właścicielem byłem ja.Łowiłem nim szczupaki, sandacze, okonie, sporadycznie bolenie, nawet i sumek się trafił nieduży bo około metrowy.Teraz leży w tubie u następnego nabywcy z przeznaczeniem na dunajeckie pstrągi.To jest nieprzeciętny uniwersał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Leży, leży i już się nie mogę doczekać kiedy go dorwie i ruszę choć na kilka dni pomachać ,wypróbować jaki zasięg .Odnosnie wyżej rzeczonego 2,30 12lb to po 2 wyjściach mogę powiedzieć że super uniwersał na łódkę ale i z brzegu da rade. Jego żywioł to woblery i blachy, gumy też obskoczy. Pieknie się laduje i oddaje energie podczas rzutów co przekłada sie na zasięg. Pelna kontrola nad przynęta i wyraznie czucie bran, nawet malych okoni. Samo zacięcie i hol to już poezja????tu dopiero pokazuje przewage nad dzisiejszymi kolkowatymi(moim zdaniem) konstrukcjami."myślałem że pierdo.... ! Jak wjechał pod łódkę " to był komentarz kumpla po gwałtownym zejściu ryby pod łódkę. Parabola przechodząca w pełne koło ,nie 1/2 nie 2/3 cały blank pracuje po rękojeść. Zero spadow jak na razie . Mialem z nim tylko 2 wyjścia ale jest bardzo dobrze. Aha startuję od 7gr do 30-35 łącznej masy przynęty. Powyzej utrata pelnej kontroli. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi