Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

To rozpoczniemy przygodę z Kraagiem w podobnym terminie bo swojego odbieram w okolicach 15 czerwca :)

Oblowiony wczoraj, 70 pare ryb, glownie okonie, ale kilka szczupakow, klen i plotka sie trafily  :D

Mocniejsza niz by sie wydawalo, szczupaczki takie kolo 70 centow wyjezdzaly bardzo szybko, a nawet dobrze jej nie przygiely. 

Czucie bardzo dobre, kumpel mial elitke do 10g i matagi aurige do 5g na lodce, wiec moglem sobie potestowac. Na glowkach typu stand-up wyraznie mozna poczuc, jak male rybki nie moga polknac gumy i ciagna za ogonek  ;)

Bardzo dobrze i daleko tym sie rzuca, to bylo moje odczucie od samego poczatku. Watpie zeby startowala od 1g, chociaz tak delikatnie nie lowilem. Lowilem w zakresie 4-10g plus guma i tutaj wszystko w najlepszym porzadku, ale i te 15g z mniejsza gumka tez pociagnie.

Szkoda ze zaden okon plus 40 sie nie trafil, bo wlasnie po to mi ta wedka, ale mysle ze na moje lowienie okoni calkowicie mi wystarczy.

Drapiezna plocia  B) 

ACtC-3dttXUGPb4reY_Hz49L-5ozGdfHCfdfU0UY

• Like 7

• 4 tygodnie później...

Kazdemu kto po przeczytaniu ww wpisu bedzie sie wydawalo,- to tylko: pare gram mniej, albo nawet, ze calosc o polowe lzejsza a szczyt 3 raz lzejszy, polecam jednak sprobowac samemu takiej przerobki  ;)

Smiem nawet twierdzic, ze jesli ktos nie sprobowal sam takiego eksperymentu - nie bedzie do konca wiedzial nad czym sie wykonawca zachwyca  ;)

Mega Pawel !!!! :)

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 8

Roznica jest naprawde spora, tak naprawde nie spodziewalem sie ze bedzie az tak duza. 

Piękna.
Będziesz mógł więcej (szczytem).
"Gumkę" zostawiłeś oryginal przy korku? Aaaaa, i blank zostawiłeś mat? Dla estetyki czy w jakimś konkretniejszym celu? :)
______

Rekojesc zostala oryginalna, dostala tylko szlif papierem sciernym i cork seal.

Zreszta naklejka i omotka kolo rekojesci tez oryginal. 

Reszta lakieru w gore od naklejki zostala zdarta, poprostu brzydkie slady zostaly po zdjeciu przelotek.