coma Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Pawle a dało by się tak zrobić żeby ta fluorescencyjna nitka (jedna, dwie lub max 3 obok siebie) zamiast na omotkach była pociągnięta wzdłuż blanku (wzdłuż kręgosłupa, w każdym razie od strony oczu wędkarza)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Pawle a dało by się tak zrobić żeby ta fluorescencyjna nitka (jedna, dwie lub max 3 obok siebie) zamiast na omotkach była pociągnięta wzdłuż blanku (wzdłuż kręgosłupa, w każdym razie od strony oczu wędkarza)? Teoretycznie da sie, trzeba przykleic wzdluz blanku i pewnie polakierowac blank. Ale tak naprawde ta nitka nie daje jakiegos duzego swiatla, trzeba by miec latarke UV zeby byl wlasciwy efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Teoretycznie da sie, trzeba przykleic wzdluz blanku i pewnie polakierowac blank. Ale tak naprawde ta nitka nie daje jakiegos duzego swiatla, trzeba by miec latarke UV zeby byl wlasciwy efekt.Trzeba by było jeszcze potem uważać by nie uginać blanku by nitka nie pękła ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Trzeba by było jeszcze potem uważać by nie uginać blanku by nitka nie pękła Na tyle by sie rozciagnela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Sezon zimowy w UK skonczony juz tygodnie temu... Troche sredniakow polowionych, wszystko w rozmiarach jak ponizej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ech czekam kiedy będę mógł wreszcie przeczytać "Szczupakowy dżihad nad Tamizą", może na konkurs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Ech czekam kiedy będę mógł wreszcie przeczytać "Szczupakowy dżihad nad Tamizą", może na konkurs ? Łudzę się, ze w tym roku będę miał lepsze materiały niż szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mroźny poranek nad łososiową rzeką. Jeszcze nigdy nie miałem tak obmarzniętych przelotek w UK... i to w kwietniu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mroźny poranek nad łososiową rzeką.Jeszcze nigdy nie miałem tak obmarzniętych przelotek w UK... i to w kwietniu Tak obmarzły, że ich nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Tak obmarzły, że ich nie widać Zdjecia zrobione przed lowieniem, pozniej to trzeba rzucac a nie focic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zmiana omotek na cascie STC. Tak szczerze to myslalem ze naklejki nie da sie uratowac, a wyszla jak nowka sztuka I nowe omotki dla XZoga 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W Jukejowie bociany tez sie lowi 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Wczorajsza przerwa w londynskich ulewach. 182 okonie we dwoch, glownie podrostki i sredniaki, ale cos wiekszego tez wpadlo. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Wczorajsza przerwa w londynskich ulewach. 182 okonie we dwoch, glownie podrostki i sredniaki, ale cos wiekszego tez wpadlo. Pływasz z licznikiem krokomierzem ? Czy jak liczycie tak ryby ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Pływasz z licznikiem krokomierzem ? Czy jak liczycie tak ryby ? Kumpel sobie kupil taki licznik jak maja w Perch Pro i sobie klikal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 St.Croix Mojo Bass MJS610MLXF2.08m, 6-10lb, 3.5-14g Blank oskrobany, nowa rękojeść i przelotki. Z oryginału zostały tylko naklejki, wiec i dobór koloru pod powyższe. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Bardzo gustowne połączenie Pawle Świetny patyk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Jak zawsze świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Widzę, że MojoBass po skrobaniu nie był lakierowany i tu moje pytanie. Czy "surowy" blank wystarczy przeszlifować wodnym, drobnym papierem ściernym żeby uzyskać ładną powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Widzę, że MojoBass po skrobaniu nie był lakierowany i tu moje pytanie. Czy "surowy" blank wystarczy przeszlifować wodnym, drobnym papierem ściernym żeby uzyskać ładną powierzchnię? W wiekszosci przypadkow tak, ale sa blanki, ktore wygladaja poprostu brzydko po oskrobaniu lakieru, lub nie maja rownej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Dziękuję za odpowiedź .Rozumiem, że w sutuacji gdy lakierowanie jest konieczne stosujesz niegdyś prezentowaną metodę lakierowania-lakier do omotek, barwnik i "szmatka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Dziękuję za odpowiedź .Rozumiem, że w sutuacji gdy lakierowanie jest konieczne stosujesz niegdyś prezentowaną metodę lakierowania-lakier do omotek, barwnik i "szmatka"? Dokladnie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dziękuję za odpowiedź .Rozumiem, że w sutuacji gdy lakierowanie jest konieczne stosujesz niegdyś prezentowaną metodę lakierowania-lakier do omotek, barwnik i "szmatka"?Lepsza miękka skóra, przynajmniej ja tak preferuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dla mnie jakoś ten lakier do omotek za miękki jako zabezpieczenie blanku. Zrobiłem, porysowałem później przy próbie uzbrojenia i .. znowu drapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dla mnie jakoś ten lakier do omotek za miękki jako zabezpieczenie blanku. Zrobiłem, porysowałem później przy próbie uzbrojenia i .. znowu drapałem. A od kiedy lakier na blanku to zabezpieczenie? Czego zabezpieczenie ? Blanku? Beż żartów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi