DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Co to za nitka? Ta niebieska jako decor na omotkach. Metallic chyba nie. Ta na tipetach, metallic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Taki czysty kolor. Myślałem że jakaś zwykła "niezwykła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Wiosenna wędka, na wiosenne łososie Bloke XGNP Spey 14’ 8/9wt 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Trza miec wene , zeby taki Rasta-Kijek ukrecic,- brawo Pawel za awangarde 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 nie ma piekniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Jak wiosna to wiosna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) A ja składam kije po innych pracowniach ???? Edytowane 12 Maja 2022 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 A ja składam kije po innych pracowniach No ja pracowni nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Morrum, Szwecja 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 I nastepna sandaczowka FishingArt NoctissSNT7317-2N7’3” 8-17lb 7-22g Hejka panie Przywlekło mnie perekcyjne wykonanie.Da sie zrobic cos rownie pieknego w innych kolorach?Jak ten blank sie sprawuje?Jestes w stanie troszke opowiedziec?Przyblizyc czas realizacji no i cene na pw? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 I'm back NFC LMX Lambda ST1004-23.05m, 6-15lb, 10-21g 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Odwaznie, fajnie Chetnie poczytalbym jak sie sprawdza delfin na dlugasie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Odwaznie, fajnie Chetnie poczytalbym jak sie sprawdza delfin na dlugasie Bedzie sporo testow, bo to nie jedyny 3 metrowy dlugas na delfinie Beda jeszcze dwa, moze wiecej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Bardzo fajny pomysł na dolnik. Jakie nici użyłeś Pawle do tego projektu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Jakies 6-7 lat temu rozmawialem z Januszem o sensownosci uzycia Delfina i odpowiedniego dla niego systemu zbrojenia w dlugich wedkach (9" i wiecej).Wyniki tej dyskusji byly obiecujace jednak w tamtym czasie mielismy nie wystarczajacy feedback od pierwszych smialkow.Ciesze sie juz na pierwsze opisy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Bardzo fajny pomysł na dolnik. Jakie nici użyłeś Pawle do tego projektu? Glowna nitka ProWrap ColorFast 455 - Cobalt albo ProWrap ColorFast 464 - Blurple, musze zerknac na szpulke jak bede w domu.Wstawka ProWrap ColorFast 225 - Neon Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Dziękuję za szybką odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Pawel, Wykonanie oczywiscie top. Rozumiem ze stelki 4000 to wywazaja idealnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Pawel, Wykonanie oczywiscie top. Rozumiem ze stelki 4000 to wywazaja idealnie? A nie mam stelki, wiec ciezko mi powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Paweł ile taki długas waży w DD? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Obstawiam ze nie więcej jak 130g. Mam 280cm phenixa poniżej 110g. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Obstawiam ze nie więcej jak 130g. Mam 280cm phenixa poniżej 110g. Trafiony, 128g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Letki bastard ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Leciutko, ale myślałem, że na delfinie będzie jeszcze lżej. Mój SLS9615 2n, uchwyt apex bez insertu, rękojeść dzielona mix pianki i korka tygrys waży 113. Kolegi SLS 10 LB fabryczny blank o długości 310, apex bez wstawki, dzielona-wszystko piana 98g.Może blank po prostu troszkę cięższy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Leciutko, ale myślałem, że na delfinie będzie jeszcze lżej. Mój SLS9615 2n, uchwyt apex bez insertu, rękojeść dzielona mix pianki i korka tygrys waży 113. Kolegi SLS 10 LB fabryczny blank o długości 310, apex bez wstawki, dzielona-wszystko piana 98g.Może blank po prostu troszkę cięższy?Jak wygląda kwestia wyważenia wędki w przypadku tak lekkiej rękojeści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi