DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Najlepszego w Nowym Roku!To może zaczniemy od czegoś klasycznego Lamiglas Certified Pro XSH1202MT10'0" - 3.05m, 8-17lb, 7-18g 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 FA Noctiss SNT7317-2N 7’3” - 8-17lb 7-22g 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Lamiglas G1000Pro GP1202MH10'0" - 8-15lb, 7-21g 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Piękna robota i...prezentacja????????.Możesz napisać w jaki set ubrałeś ten blank? Na dolniku 1 przelotka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Piękna robota i...prezentacja.Możesz napisać w jaki set ubrałeś ten blank? Na dolniku 1 przelotka? Na dolniku dwie, set od 25KLH do tunelu na 5KT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Do jakiego łowienia zamierzasz przeznaczyć ten sprzęcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Do jakiego łowienia zamierzasz przeznaczyć ten sprzęcik? Wlasciciel pewnie bedzie lowil tym duze klenie (60cm+) szczupaki i wszystko inne co mu tam plywa w pobiskich rzeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Pieknie jak zwykle !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Talon VI Plus 100MLXF23.05m, 6-10lb, 3.5-14g 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 A jak wybrnąłeś z tematem wyważenia kijka przy tak długim i źle zbalansowanym blanku jak ten Talon, montując tak lekką i szczątkową rękojeść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 A jak wybrnąłeś z tematem wyważenia kijka przy tak długim i źle zbalansowanym blanku jak ten Talon, montując tak lekką i szczątkową rękojeść ?Wedka do bardzo specyficznego lowienia, glownie bedzie trzymana na sztorc, wiec wywazenie nie gra zbytnio roli.Ale wywaza sie sie na zaczepie na przynety, nie ma tragedii Pewnie wiekszosc roboty robi buttcup, ktory czesciowo jest metalowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Batson Rainshadow RX6 & E-Glass SWT70MH-3 7'0" 12-20lb 3/8-1 1/4 oz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Wygląda bardzo zgrabnie Czy mógł byś napisać kilka słów, jaki zakres przynęt i jak kij pracuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Ten blank to taki koń roboczy, dzięki domieszce szkła (kompozyt) nie jest to sztywna pała tylko pracuje, pomimo sporej mocy. Z tego co pamietam seria zaprojektowana przez Batsona pod Peackok Bassy więc solidna konstrukcja. Mam mocniejszy model w cascie, ogarania u mnie średnie jerki, gumy, duże obrotówki itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Wygląda bardzo zgrabnie Czy mógł byś napisać kilka słów, jaki zakres przynęt i jak kij pracuje? To jest morskie 20lb. Spokojnie 80g+ rzucisz. Lowie mocniejsza wersja opisana do morskich 56g, a rzuca spokojnie ponad 120. Gumy szczupakowe super, duze jerki jesli chcesz je super agresywnie poprowadzic to juz deczko przy miekki. Testowalem swojego w Ameryce Poludniowej na tucunare, to do prowadzenia duzych powierzchniowcow, bardzo argresywnie i szybko, zdecydowanie zbyt miekki.Niemcy opisuja te blanki do 200 cos gramow Ale tylko dlatego ze uzywaja ich glownie do lowienia w pionie.Takze wszystko zalezy jak lowisz i czym lowisz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Ten blank to taki koń roboczy, dzięki domieszce szkła (kompozyt) nie jest to sztywna pała tylko pracuje, pomimo sporej mocy. Z tego co pamietam seria zaprojektowana przez Batsona pod Peackok Bassy więc solidna konstrukcja. Mam mocniejszy model w cascie, ogarania u mnie średnie jerki, gumy, duże obrotówki itp. Na tucunare sie nie sprawdzil, zbyt spolegliwy. Tam naprawde trzeba miec kij od szczotki Na szczupaki jak dla mnie lux, nic innego nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 No ja swój użytkuje tylko z przeznaczeniem na szczupaki, chociaż ostatnio częściej sięgam po dłuższe , bardziej swimmbaitowe kije. Travel miał u mnie złoty okres jak latałem samolotem na ryby, teraz częściej jeżdźę samochodem wiec atut w postaci spakowania wędki do walizki podróżnej przestał być aż tak istotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Dzięki za informacje. Myślę o czymś pod uniwersalny spining do ok 60g, wyżej używam casta. Z tego co widzę słabsza wersja bardziej by się sprawdziła SWT70M-3M, mieliście może okazję używać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Slabszej nie, osobiscie uzywam tej najmocniejszej SWT70H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Dzięki za informacje. Myślę o czymś pod uniwersalny spining do ok 60g, wyżej używam casta. Z tego co widzę słabsza wersja bardziej by się sprawdziła SWT70M-3M, mieliście może okazję używać?Mam te słabszą właśnie w spinie. Zdarzało mi się rzucać jerkami, ale bliżej 50gr. Jak już wcześniej napisali koledzy, kij bardzo fajny pod szczupaka, bo pracuje spolegliwie i ryby się nie wściekają, jak na „kijach od szczotki”. Nie rozważałbym natomiast tej wędki w ogóle w kategoriach „kij do łowienia na gumy z opadu” - niski moduł i szkło sprawiają, że kij jest „głuchy”. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Ten blank to taki koń roboczy, dzięki domieszce szkła (kompozyt) nie jest to sztywna pała tylko pracuje, pomimo sporej mocy. Z tego co pamietam seria zaprojektowana przez Batsona pod Peackok Bassy więc solidna konstrukcja. Mam mocniejszy model w cascie, ogarania u mnie średnie jerki, gumy, duże obrotówki itp.Dawno temu cala seria travel byla dostepna w rx7, duzo lzejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Dawno temu cala seria travel byla dostepna w rx7, duzo lzejsze.I komu to przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 I znowu sa z rx7 i wiecej modeli ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) I znowu sa z rx7 i wiecej modeliDługasy! Taaa ... ale plażowe ... Edytowane 16 Maja 2024 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Takie tam zaleglosci Wiecej tutaj:https://jerkbait.pl/topic/196605-artykuł-kraina-lodu-i-ognia/ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi