Tomas81 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dobra, dobra a gdzie moim poście "Lubię to"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Chcesz, masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Prosze, Fuji nawet za produkcje nici sie wziela Fuji Ultra Poly http://www.guidesnblanks.com/product/7195Panowie jak nici Fuji, testował już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 W moim przypadku jeszcze nie Narazie mam od groma ProWrap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 I takie cos z nudow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No nareszcie moja "Czarcia szpada" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Lakier szmatką wcierany, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Lakier szmatką wcierany, co? Prawie... recznikiem papierowym. Takim co za bardzo sie nie rwie i nie zostawia jakichs farfocli. Lepiej poszlo niz szmatka, plus warstwy sa ciensze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja ostatniego kija chciałem odrapać i zostawić bez lakieru, bo u mnie mają ciężko i lakier zwykle jest narażony na odrapania itp... ale zrezygnowałem z braku czasu -okonie czekały Następnego może zrobię bez lakieru.. zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Miales nowy blank, tam chyba zbyt duzo lakieru na tym Batsonie nie bylo? To i zbytnio pewnie bys nie odczul jakbys go zdrapal. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No dobra.. nie miałem natchnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A czy lakier nie jest przypadkiem po to by właśnie blank chronić przed lekkimi urazami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A czy lakier nie jest przypadkiem po to by właśnie blank chronić przed lekkimi urazami? ..dla połysku jest.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ty to jednak masz reke do opisow no i lakier pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No nareszcie moja "Czarcia szpada" Marudziles, marudziles i wymarudziles :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 a pokaż no pan więcej tej diabelskiej szpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 a pokaż no pan więcej tej diabelskiej szpadki Mateusz, to ta wczesniejsza Daiwa, tylko napis nowy Nowe patyki bede po Nowym Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Przeczytałem wątek, świetna robota!Widzę jak wiele jeszcze muszę się nauczyć Nie wiem czy nie przeoczyłem, ale jak wagowo wyszedł Ci Seeker? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dzieki, takie poczatki w dlubaniu.Szczerze to chyba nie wazylem tego Seekera... Jakbym mial zgadywac to tak gdzies kolo 130-140g (?) Jak Ci sie nie spieszy to jak wroci ze mna z zimowych lowow to go wstawie na wage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pytam z ciekawości bo mi wyszło 145g. Z tym, że ja robiłem pełną rękojeść, a nie dzieloną i PacBay Minima. Muszę się zmusić i założyć własny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pytam z ciekawości bo mi wyszło 145g. Z tym, że ja robiłem pełną rękojeść, a nie dzieloną i PacBay Minima. Muszę się zmusić i założyć własny wątek Jak na Seekera to wszystko w normie To nie jest patyk zeby musial byc ultra lekki. Mnie sie tym szklakiem bardzo dobrze lowi Wiec zakladaj swoj watek i wstawiaj foty, chetnie poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Del Toro to Twoje wędeczki były dla mnie inspiracją.Połączenie dobrego smaku z ergonomią.Czemu tak mało pokazujesz innych projektów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Del Toro to Twoje wędeczki były dla mnie inspiracją.Połączenie dobrego smaku z ergonomią.Czemu tak mało pokazujesz innych projektów? Dzieki. Z bardzo prostego powodu, wedki robie tylko dla siebie, wiec robie tylko wtedy kiedy brakuje mi jakiegos patyka Szafy na wedki nie mam, wiec ciezko robic duzo projektow, ale cos tam pokaze po Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nawet wiem co i w co będzie ubrane Chyba że masz jeszcze inny projekcik na myśli Pawełku Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nawet wiem co i w co będzie ubrane Chyba że masz jeszcze inny projekcik na myśli Pawełku Pozdro! A mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi