DelTor0 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Takie tam Islandia 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ładne tam !Już wiem , skąd się bierze wysublimowana estetyka Twoich badyli - przy takich okolicznościach przyrody ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Ładne tam !Już wiem , skąd się bierze wysublimowana estetyka Twoich badyli - przy takich okolicznościach przyrody ...Myślę, że masz 100% racji. Projekty klimatem i klasą nie odbiegają, od serwowanych widoków Edytowane 17 Czerwca 2015 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Piekny kijek , piekne widoki no i do tego piekna rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Piekny kijek , piekne widoki no i do tego piekna rybka Trzeba dodać że największa tej wyprawy Za co oczywiście się należą gratulacje choć ciężko mi przeszło przez klawiaturę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 No to dzialamy ponownie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zacny blanczek na warsztacie A jaki ma być zamiar połowowy tegoż patyka? Mi po głowie by chodził lekki sandacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Moje ulubione , z niecierpliwoscią czekam na finał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Glownie ma przesladowac okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) To już muszą być grube o(konie), ja targam na siłę podobnym mocą zedki Ale to już wiesz Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Tomas81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Przyszly wlasciciel nastawia sie na duze okoniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Gdzie mozna kupic ten blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Sciagniety z US. Zawsze mozesz sie popytac w BRC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 No wlasnie o zrodlo w usa pytam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Uuuu tego niestety nie wiem, wiem tylko tyle ze sciagniety z US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) A wstawie tak dla jaj Arbor... Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Del Toro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Precyzja to lubię najbardziej... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 A wstawie tak dla jaj Arbor... Del Toro, ile lat u zegarmistrza praktyki było?? Fiu ,fiu ale precyzja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Widzę Pawełku że też papierowe arborki zacząłeś kręcić, coś podobnego grubością zakładałem pod TVS'a do Vegtera 25lb A tak z ciekawości, udało się za pierwszym razem czy jakiś Ci się rozlazł, jak mi hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Del Toro, ile lat u zegarmistrza praktyki było?? Fiu ,fiu ale precyzja . Pewnie fuks Inaczej tego nie okresle przy 4000 obrotow i trzymaniu tego czegos w palcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Widzę Pawełku że też papierowe arborki zacząłeś kręcić, coś podobnego grubością zakładałem pod TVS'a do Vegtera 25lb A tak z ciekawości, udało się za pierwszym razem czy jakiś Ci się rozlazł, jak mi hehe O dziwo za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mi jeden z 3 się rozsypał ale dałem radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mi jeden z 3 się rozsypał ale dałem radę Ale robiles na wiertarce pewnie? Na tokarce latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ale robiles na wiertarce pewnie? Na tokarce latwiej Ano na wiertarce, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Przyszly wlasciciel nastawia sie na duze okoniska eeee tam zaraz duze,przecietne takie miedzy 40 a 50 cm a blank co prawda sprowadzony na zamowienie ale kupiony w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi