albercik2 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Paweł zajebista robota, ale jak byś muchówkę ukręcił to jeszcze ładniejsza by wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Paweł zajebista robota, ale jak byś muchówkę ukręcił to jeszcze ładniejsza by wyszła Kto wie, moze kiedys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 jaka jest średnica zew i waga uchwytu Restaffine ? Komplety uchwyt 29g, sam drewniany insert 12g.Srednica zewnetrzna tak jak pisalem wczesniej 25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 From the land of ice and fire Generalnie ciezkie lowienie, jak powialo od lodowca to nie da rady wysiedziec nawet w dwoch polarach, kurtce puchowej i kurtce do brodzenia. Mielismy tez ze dwa dni gdzie caly czas bylo czuc siarke w powietrzu. Ryby ciezkie do zlowienia, glownie siedzialy na glebinach i daleko od brzegu. W niektorych miejscowkach, trzy cztery metry od brzegu zaczynala sie pionowa sciana na 30 lub wiecej metrow, byly tez takie gdzie mozna bylo sobie opuscic przynete na 20+ metrow pod samymi nogami Woda krysztal, co zreszta widac na zdjeciach. Jak juz cos wzielo to zaczynala sie jazda. Najlepiej walczyly samce, a tak juz na maksa takie pstragi po 60cm. Nawet nie wyskoki, tylko normalnie odjazdy na ogonie po 3-4 metry, jak jakis tarpon Wielkie ryby byly spokojniejsze. Nowke Power pro 20lb, wyrzucilem do kosza po 4 dniach lowienia. Pozniel lowilem Daiwa morethan, ale to zbyt delikatna linka na takie warunki. ABU travela zlamalem, buty do brodzenia wlasciwie moge wyrzucic... Poprostu dostalismy w kosc Ale czasami cos tam sie wydlubalo 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Pięknie nic dodać i ująć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 nie wymaga ,żadnego komentarza, tylko podziwiać scenerię, i piękne ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Takich widokow mozna pozazdroscic a tykich ryb pogratulowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Oglądałem już wiele wędek w dziale rb. ale żadnej chyba tak długo...coś pięknego !!!No, cóż...... Ja lubię nawet do tego wrócić, by oko nacieszyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Piekne widoki i rybka również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Testowo, Jaxon Varis Pro solid carbon. Rekojesc zostala oryginalna, blank oskrobany, przelotki zmienione na Fuji KL. Caly set przelotek deko lzejszy niz oryginalne, ale juz przelotki w samym szczycie duzo lzejsze niz poprzednie.Poprzednio wedka z akcji bardzo podobna do mojego MHX medium-fast, obecnie wyraznie bardziej cieta/szybsza. Waga minus 5g, wlasciwie na samym lakierze. Jakby sie ktos chcial pobawic, to wagowo na rekojesci mozna duzo zjechac.Nic, zobaczymy jak to cudo sprawdzi sie na rybach 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zrob zdjecie calej rekojesci, prosze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zrob zdjecie calej rekojesci, prosze.. Moge zrobic, ale rekojesci nie zmienialem, zostala taka jaka Jaxon sobie wymyslil. Jak bedzie sie patyk sprawdzal to wtedy przerobie i rekojesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wszystko fajnie jakosc wykonania super. Jedyne co mi sie nie podoba to metalowe miejsce laczenia tak jak w starych szklakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wszystko fajnie jakosc wykonania super. Jedyne co mi sie nie podoba to metalowe miejsce laczenia tak jak w starych szklakach Laczen takich nie przeskoczysz Pelny blank, musi byc cos na na wzor ferrule. Mozna by pokombnowac zeby to zrobic w innym kolorze itd, ale to miala byc przerobka po taniosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Laczen takich nie przeskoczysz Pelny blank, musi byc cos na na wzor ferrule. Mozna by pokombnowac zeby to zrobic w innym kolorze itd, ale to miala byc przerobka po taniosci Oksyda i wykończenie od ''gunmetal'' to ''czarnego chromu'' i tą kryzę usunąć,bo kojarzy mi się z takimi czarnymi kijami od braci za Buga,które można było kupić na targowiskach we wczesnych latach 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Oksyda i wykończenie od ''gunmetal'' to ''czarnego chromu'' i tą kryzę usunąć,bo kojarzy mi się z takimi czarnymi kijami od braci za Buga,które można było kupić na targowiskach we wczesnych latach 90. Jak przetesuje i bedzie sie ta wedka do czegos nadawac to wtedy pokusze sie o przerobke rekojeci i moze rusze i te ferrule. A od braci za Buga to mialem pierwszego spina, pelny sklak w czterech czesciach, ze srebrnymi ferrule. Nie przeszkadzalo, lowilo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jak przetesuje i bedzie sie ta wedka do czegos nadawac..W uk dużo byków po pastwiskach blisko wody łazi , myśle że do pałowania będzie ok Ja używam kijka Jaxon ( do brodzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 W uk dużo byków po pastwiskach blisko wody łazi , myśle że do pałowania będzie ok Ja używam kijka Jaxon ( do brodzenia ) Za slaby na te jukejowe byki Trzeba cos mocniejszego zeby sie odganiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Nowa szczupakowa zabawka, jakies 40g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Już myślałem że nacieszę oko nowym patykiem a tu Zonk jakieś odblaskowe szkaradztwo i to jeszcze zamieszczone w dziale RB . Rozczarowanie byku. Edytowane 23 Lipca 2016 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 do tego to już kawałek kija potrzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 do tego to już kawałek kija potrzeba Myślę że cały kij byłby troszkę lepszą opcją od kawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Jak juz tak marudzicie to podbije taka fota Seeker SP703. Zarlok polakomil sie na obrotowke nr 3 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Piekna wedka, piekna ryba i fotka tez niczego sobie Pogratulowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 To jeszcze jedno Seekerowe zdjecie, jeszcze cieple Kolega wlasnie kasuje kropasy na SP 703 spod mojej reki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi