DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Flor, ktory kupilem ostatnio... w PL To pewnie ten flor, co go na ebay jako 'overstock flor' sprzedajaA nadole malym drukiem napisane ze to nie flor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jeden minus korka jaki widze, ze jak sie go corksealem pociagnie, to juz tak super nie wyglada.Wychodza skazy, jakies przebarwienia, ktorych wczesniej nie bylo widac. No ale sie nie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kurz (korkowy) wszystko ukryje. Ale jak pachnie za to ... nowością. Wąchałem ostatnio nowego Sage One. Pięknie pachniał ten ... kurz. ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A to zdecydowanie tak Taka mowa robi naprawde extra wrazenie.Ale tak na dluzsza mete jednak trzeba cork sealowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zamiast cork seal spróbuj prawdziwego pszczelego wosku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zamiast cork seal spróbuj prawdziwego pszczelego wosku...I co z nim robić? Rozcieńczać czymś? Pogrzewać?W jaki sposób nakładać? Musi przecież "wsiąknąć" w korek w jakiś sposób aby nie było go za dużo i nie kleil się do łapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ja kupiłem gotowy preparat na pszczelim wosku do impregnacji, korka,drewna , nic sie nie klei po takim zabiegu , oczywiście jak po cork sealu troche zawsze przyciemni korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Paweł miałem spore zaległości w Twoim wątku. Nie zaglądałem bo pomyślałem że już wyżej poprzeczki nie podniesiesz...sromotnie się myliłem. Talon wyrywa z butów :-) Piękny w każdym detalu. Pozdrawiam i obiecuję zaglądać regularnie. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Paweł połowa zdjęć sie nie otwiera.... wrzucaj proszę foty na jerkbaita a nie na zewnętrzne serwery ... http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Paweł połowa zdjęć sie nie otwiera.... wrzucaj proszę foty na jerkbaita a nie na zewnętrzne serwery ... http://jerkbait.pl/topic/72946-wstawianie-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Wiesz, pierwszy raz mi sie zdazylo ze zdjecia z google photos mi sie nie otwieraja, tzn otwieraja sie ale w innej przegladarce Sprawdz sobie w IE, tam mi sie wszystkie otwieraly, ale naprzyklad w Operze w domu tylko czesc (w pracy na Operze wszystkie), na telefonie tylko czesc... i badz tu madry A nie wrzucam przez jerka, bo traca bardzo duzo na jakosci niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 To utwórz "album udostępniony" w Google Fotos i podrzuć link.Wtedy zobaczymy je twoimi oczyma live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 A nie wrzucam przez jerka, bo traca bardzo duzo na jakosci niestety... ... no i za parenaście miesięcy po tych fotkach w Twoim wątku nie będzie śladu, a na jerku byłyby bezpieczne może chociaż częśc zdjęć wrzucaj na jerka, żeby coś zostało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 ... no i za parenaście miesięcy po tych fotkach w Twoim wątku nie będzie śladu, a na jerku byłyby bezpieczne może chociaż częśc zdjęć wrzucaj na jerka, żeby coś zostało ... A to jaka zmiana systemowa na jerku bedzie? Bo foty z tego albumu mam nawet wstawiane w 2013 i ciagle je widac. To utwórz "album udostępniony" w Google Fotos i podrzuć link.Wtedy zobaczymy je twoimi oczyma live. Wszystkie foty na Jerku sa z mojego udostepnionego albumu z google photos Specjalnie mam ten album do tego celu, od poczatku kiedy prowadze ten watek, czyli od 2013. I jak dotychczas nie bylo problemu Moge sprobowac wstawic foty jeszcze raz, ewentualbie poprosic admina zeby dostac prawo do wyedytowania tego postu ze zdjeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 I co z nim robić? Rozcieńczać czymś? Pogrzewać?W jaki sposób nakładać? Musi przecież "wsiąknąć" w korek w jakiś sposób aby nie było go za dużo i nie kleil się do łapek.A o sposób aplikacji to muszę zapytać mojego ulubionego wędkoskładacza. Ja wiem tylko że wygląda to lepiej niż po cork seal.http://jerkbait.pl/topic/51050-pochwal-się-nowym-sprzętem/?p=1934396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Pavo robił woskiem tu jest to jak wygląda korek po wosku:http://jerkbait.pl/topic/52717-badyle-levego/?p=2037502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Pavo robił woskiem tu jest to jak wygląda korek po wosku:http://jerkbait.pl/topic/52717-badyle-levego/?p=2037502Anoooo. Trzeba będzie Pawełka popytać o sposób "na gorąco". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja dodaję poprzez Postimage... To też wszystko się usunie? Proszę o wytłumaczenie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wiesz, pierwszy raz mi sie zdazylo ze zdjecia z google photos mi sie nie otwieraja, tzn otwieraja sie ale w innej przegladarce Sprawdz sobie w IE, tam mi sie wszystkie otwieraly, ale naprzyklad w Operze w domu tylko czesc (w pracy na Operze wszystkie), na telefonie tylko czesc... i badz tu madry A nie wrzucam przez jerka, bo traca bardzo duzo na jakosci niestety...Paweł ale ja też nie widzę tych fotek chociaż wcześniej widzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Paweł ale ja też nie widzę tych fotek chociaż wcześniej widzałem Tej ostatniej wedki czy w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dobra to testowo jeszcze raz wstawiam te foty Talon VI Plus 100MLXF2 10'0", 6-10lb, 3.5-14gflor, uchwyt restaffine, torzite A teraz widac? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Widać. Jestem ciekaw za ile znikną. Nie możesz wrzucić link calego udostępnionego albumu na którym je masz? Dam ci przykład mojego. Może łba mi nie udajesz i nie dostanę po kolejnym "ostrzeżeniu" od admini. ???? https://photos.google.com/share/AF1QipOdv_8TJWlpoZYlxMQ3QYsbnm0XjxT8qOZchnQCushUhYwLhLzg9xuPbrRhMJH-Yg?key=WVZUcWVpbjhmaC1VT3h4dkVXQ21CYVp4Z2lZZUVn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wszystkie zdjecia w moim watku sa z albumu i jakos poprzednio zadne nie zniknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Oj widać Pawle , suuuper widać - zegarmistrzowska robota . Jaka długość dolnika od stopki kołowrotka ? Pod jaki młynek budowałeś docelowo to cudo ( w sensie rozmiaru , ciężaru oczywiście ) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Oj widać Pawle , suuuper widać - zegarmistrzowska robota . Jaka długość dolnika od stopki kołowrotka ? Pod jaki młynek budowałeś docelowo to cudo ( w sensie rozmiaru , ciężaru oczywiście ) ? Stella jakas bedzie z tym chodzic z tego co sie orientuje, waga kolowrotka 230-250g. Na dlugosc rekojesci musze zerknac bo mi z glowy wylecialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi